1 av 4
- Foto: All Over Press
2 av 4
- Foto: All Over Press
3 av 4
- Foto: All Over Press
4 av 4
- Foto: All Over Press

Det hemliga meddelandet i Kardashians miljon-ring

Kris Humphries hemliga kärleksförklaring till Kim Kardashian innefattar både symboler och väl valda ord. Nu avslöjar stjärnan vad som står i den omtalade ringen.


Hollywoods mest omtalade stjärna

Kim Kardashian är mest känd för sin reality show där vi får följa Kim och hennes systrar på diverse upptåg. Förra året blev hon dödshotad av fans till popstjärnan Justin Bieber efter att stjärnorna umgåtts, enligt de två huvudpersonerna enbart som vänner.

Kim blev även uppmärksammad för den sexvideo på henne och exet Ray J som spreds över nätet.

Kris Humphries sparade inte på krutet när han nyligen köpte förlovningsring till sin flickvän Kim Kardashian. Hela 20.5 carat pryder numer Hollywoodstjärnans finger. En diamant som väcker lika mycket uppmärksamhet som Kim själv. Stenen är i själva verket så enorm att basketstjärnan fick plats med dubbla inskriptioner i ringen. Självklart passade han på att bedyra sin kärlek till flickvännen genom några speciellt valda ord och symboler.

För People berättar Kris att han valt att placera två citat från Bibeln i ringen.

– Det ena är en vers om den perfekta och rättfärdiga kvinnan, den andra handlar om kärlek, förklarar han.

Men det var ingen självklarhet vad som skulle få graveras och Kris hade ringen i tryggt förvar flera veckor innan han äntligen fann det perfekta tillfället att ge den till Kim.

– Det tog mig ett par dagar att hitta och välja ut de perfekta raderna, säger stjärnan till People.

I mitten av de två verserna har Kris dessutom låtit gravera bokstäverna K, ett hjärta samt ännu ett K för deras namn.

Bröllopet sägs bli oerhört påkostat och Kim Kardashian har sagt att hennes speciella dag ska bli precis lika stor och uppmärksammad som prins William och Kate Middletons kungliga bröllop.

/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!