1 av 5
- Foto: All over press
2 av 5
- Foto: All over press
3 av 5
- Foto: All over press
4 av 5
Diaz sugen?
5 av 5
Diaz sugen?

"Sex är min favoritsport"

Nybliven singel. Nu avslöjar superstjärnan fler privata detaljer kring sitt sexliv.


Cameron Diaz tidigare avslöjanden

Cameron är van att prata om vad hon tycker om i sängen. Tidigare har hon bland annat gjort klart att hon älskar porrfilmer och djuriskt sex. Just nu är hon aktuell med filmen "Bad teacher".

Cameron Diaz, 38, som precis blivit dumpad, lär inte ha några problem med att hitta någon ny. Stjärnan har otaliga gånger hamnat på listan över världens sexigaste kvinnor, dessutom älskar hon sex. Väldigt mycket.

I en öppenhjärtlig intervju avslöjar hon sin stora passion här i livet, och enligt Star Magazine är det just sex som blondinen älskar mest här i livet.

– Vilket sätt som får mig på det humöret? Jag är alltid sugen, säger Cameron och tillägger att sex är det sexigaste ordet man kan säga på engelska.

– Det är något med det bara, sex är min favoritsport, avslutar Diaz som redan innan är känd för att vara frispråkig när det kommer till sex.

Vill inte gifta sig

Hon talar även om att hon inte har bråttom när det kommer till giftermål och att hon gärna lever efter sina egna regler än samhällets normer.

– Jag tror inte att vi ska leva våra liv i traditionella förhållanden baserade på gamla traditioner, det passar inte vår värld längre, avslutar stjärnan.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

2 timmar sedan
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

2 timmar sedan
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.