Veckan i tryck

Nyheter24:s nöjeschef Pascal Engman sammanfattar veckans stora mediala världshändelser.


Veckan i tryck

Pascal Engman är nöjeschef på Nyheter24. Varje fredag summerar han veckans absolut viktigaste händelser.

Besök hans blogg här.

 

[+] Parisa Amiri

Trots att Parisa Amiris rumpavtryck finns på varenda tevesoffa värd namnet tröttnar man aldrig på att höra henne prata. Rapp i käften, vass med pennan, kvicktänkt och ruskigt intelligent behärskar hon modern medias alla moment. Främst i sin generation, utan någon som helst tvekan.

 

[–] Big Brother-Roza

Det har inte ens gått en vecka sedan Big Brother tog slut, men redan har en drös nya celebriteter börjat kapitalisera på sitt kändisskap. Och de som Mikael Brinkenstjärna inte tagit under sina skyddande vingar har tagit saken i egna händer. Big Brother-Roza är en av dem. I veckan ringde hon Nyheter24:s redaktion, presenterade sig med förnamn och krävde pengar för att man i en artikel återgivit hennes blogginlägg. Annars väntade rättsliga följder förklarade stjärnan. Det är så genant att Veckan i Tryck nu vill starta en insamling för att skicka Roza på charmkurs.

 

[!] Allsång på Skansen

Sommaren firas bäst på Skansen. Inte nog med att Sveriges stiligaste och charmigaste programledare, Måns Zelmerlöw, kommer orsaka kravaller och hysteri av Justin Bieberska mått. Nej, nu har man dessutom lyckats skrapa ihop bland det bästa vi har i artistväg i det här landet. Veronica Maggio, Håkan Hellström, Timbuktu och Eric Saade för att nämna några. Hatten av för SVT.

 

[?] Michael Carroll – drog i sig 18,5 kilo koks

Under veckan har Veckan i Tryck stiftat bekantskap med Michael Carroll. En glad britt som var ännu gladare för nio år sedan - då vann han nämligen 110 miljoner kronor på lotto. Nu är pengarna slut. Bland annat har han genom åren köpt kokain för 13 miljoner kronor. Förutsätter vi att ett gram kokain kostar 700 kronor, vilket Veckan i Trycks källor påstår, har vår vän Michael på nio år alltså satt i sig hela 18,5 kilo kokain. Det måste vara någon form av rekord.

 

[()] Världens fullaste britt

Britterna är ett dryckesälskande folk – så att vara den fullaste britten i världshistorien är en beundransvärd bragd. Men denne välskräddade man är faktiskt den fullaste Homo sapiens som någonsin beträtt de brittiska öarna.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Nästa artikel
Veckan i tryck