1 av 4
- Foto: All over press
2 av 4
- Foto: All over press
3 av 4
- Foto: All over press
4 av 4
- Foto: All over press

Jennifer Lopez sexvideo får inte visas

Den privata filmen från smekmånaden blev ett helvete för popstjärnan. Efter att exmannen hotat att sälja videon vidare vidtas nu rättsliga åtgärder.


USA: Tvillingmamman och American Idol-jurymedlemmen Jennifer Lopez har efter en lång tids tvist nu fått besked om vad som kommer att hända med hennes intima film. Det var på Jennifers smekmånad, med exmannen Ojani Noa, som Lopez spelat in en privat film där stjärnan sägs vara helt naken enligt Starlounge.

Ville göra porr av videon

Efter att rätten gjort klart att Ojani Noa inte var berättigad att distribuera filmen sålde han den till sin nuvarandra flickvän för en dollar. Det för att försöka komma undan regler och lagar och på så vis få rättigheter till att sälja filmen vidare till en porrdistributör. Något som inte gick helt som planerat. Rätten slår nu fast att filmen ska lämnas in för att inte spridas till allmänheten uppger E!.

– Alla parter har gått med på att allt privat material kommer lämnas in och placerat i ett bankfack, säger Jennifers advokat Jay Lively som kommer att vara den enda med tillgång till facket.

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!