Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Populära Pippa singel igen

- 14/06/2011, 09:26 -
1 av 4

All over press

2 av 4

All over press

3 av 4

All over press

4 av 4

All over press

Efter att hennes rumpa hyllats världen över dumpar Pippa Middleton sin kille. Världens mest eftertraktade rumpa är ute på marknaden igen.

ENGLAND: När prins William och Kate Middleton nyligen gifte sig var det varken bröllopet eller festligheterna som fick de största rubrikerna. Istället var det Pippa som stal uppmärksamheten - med sin rumpa. Pippa blev hyllad världen över för sina former och kurvor och nu är den eftertraktade bakdelen ute på marknaden igen. Pippa har nämligen dumpat Alex Loudon, mer känd som "den lyckligt lottade".

Enligt People ska anledningen till uppbrottet vara den mediala uppmärksamhet Pippa fått utstå efter bröllopet. Det hela ska ha tärt på förhållandet och slutligen lett till att de valt att gå skilda vägar.

Pippa går vidare

Pippa har nyligen börjat umgås med sin ungdomskärlek George Percy som hon dejtade under skoltiden. De sågs båda på en tennismatch och nu senast festade de tillsammans i Spanien.