1 av 4
- Foto: All over press
2 av 4
- Foto: All over press
3 av 4
- Foto: All over press
4 av 4
- Foto: All over press

Populära Pippa singel igen

Efter att hennes rumpa hyllats världen över dumpar Pippa Middleton sin kille. Världens mest eftertraktade rumpa är ute på marknaden igen.


Pippa Middleton

Pippa har tidigare arbetat som festfixare och eventansvarig. Numera jobbar hon även delvis med familjens tidning "Party Times". Det var under bröllopet mellan hennes syster Kate Middleton och Prins Charles som media världen över uppmärksammade Pippa som tidigare enbart varit känd i England.

ENGLAND: När prins William och Kate Middleton nyligen gifte sig var det varken bröllopet eller festligheterna som fick de största rubrikerna. Istället var det Pippa som stal uppmärksamheten - med sin rumpa. Pippa blev hyllad världen över för sina former och kurvor och nu är den eftertraktade bakdelen ute på marknaden igen. Pippa har nämligen dumpat Alex Loudon, mer känd som "den lyckligt lottade".

Enligt People ska anledningen till uppbrottet vara den mediala uppmärksamhet Pippa fått utstå efter bröllopet. Det hela ska ha tärt på förhållandet och slutligen lett till att de valt att gå skilda vägar.

Pippa går vidare

Pippa har nyligen börjat umgås med sin ungdomskärlek George Percy som hon dejtade under skoltiden. De sågs båda på en tennismatch och nu senast festade de tillsammans i Spanien.

/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Swifts album slog Spotify-rekord

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

Att Niklas Strömstedt är både folkkär och framgångsrik råder det inga tvivel om. Men hur mycket pengar tjänar han? Nyheter24 har kikat närmare på artistens bolag och inkomst.

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

1 timme sedan
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

2 timmar sedan
Han har poesin att tacka för en lyckad första dejt med sin fru och citerar gärna dikter i ämbetet. Men när talmannen Andreas Norlén nu ger ut en diktantologi är han nervös. Jag hoppas folk inte börjar förhöra mig, säger han.

Textilmuseet prisat på Elle-galan

3 timmar sedan
Textilmuseet i Borås tilldelades årets hederspris på Elle-galan på fredagskvällen.

Harry Styles stalker får fängelse

3 timmar sedan
3,5 månaders fängelse. Den blir domen för den brasilianska kvinna som stalkat Harry Styles den senaste tiden, skriver The Guardian.