1 av 4
- Foto: All over press
2 av 4
- Foto: All over press
3 av 4
- Foto: All over press
4 av 4
- Foto: All over press

Populära Pippa singel igen

Efter att hennes rumpa hyllats världen över dumpar Pippa Middleton sin kille. Världens mest eftertraktade rumpa är ute på marknaden igen.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev
Pippa Middleton

Pippa har tidigare arbetat som festfixare och eventansvarig. Numera jobbar hon även delvis med familjens tidning "Party Times". Det var under bröllopet mellan hennes syster Kate Middleton och Prins Charles som media världen över uppmärksammade Pippa som tidigare enbart varit känd i England.

ENGLAND: När prins William och Kate Middleton nyligen gifte sig var det varken bröllopet eller festligheterna som fick de största rubrikerna. Istället var det Pippa som stal uppmärksamheten - med sin rumpa. Pippa blev hyllad världen över för sina former och kurvor och nu är den eftertraktade bakdelen ute på marknaden igen. Pippa har nämligen dumpat Alex Loudon, mer känd som "den lyckligt lottade".

Enligt People ska anledningen till uppbrottet vara den mediala uppmärksamhet Pippa fått utstå efter bröllopet. Det hela ska ha tärt på förhållandet och slutligen lett till att de valt att gå skilda vägar.

Pippa går vidare

Pippa har nyligen börjat umgås med sin ungdomskärlek George Percy som hon dejtade under skoltiden. De sågs båda på en tennismatch och nu senast festade de tillsammans i Spanien.

/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/