Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hon dumpade Hefner: "Hans livstil var inget för mig"

- 16/06/2011, 10:22 -
1 av 5

All over press

2 av 5

All over press

3 av 5

All over press

4 av 5

All over press

5 av 5

All over press

Tre dagar innan bröllopet mellan Crystal och Hugh valde glamourmodellen att lämna hans sida. Nu påstås hon ha dejatat bakom ryggen på sin exman.

Bara dagar innan bröllopet skulle ägt rum dumpade glamourmodellen och sångerskan Crystal Harris Playboy-grundaren Hugh Hefner. Nu talar hon öppet om ryktena kring romansen med Dr. Phils son, bröllopet och den verkliga anledningen till uppbrottet.
– Hans livstil var inget för mig, säger hon till Life&Style.

Dejtade någon annan samtidigt

Envisa ryken har påstått att Crystal ska ha dejtat Jordan McGraw, son till Dr. Phil, sedan en längre tid tillbaka. Enligt Life&Style har de två setts vara intima på lyxhotellet Chateau Marmont i L.A redan i mars. Crystal ska ha velat hålla låg profil medan Jordan kysst hennes axel och försökt hålla hennes hand som vid tillfället pryddes av den 6 carats förlovningsring hon fått av Hugh. De två träffades genom Organica Music Group där Jordan skrev låtar till den 25-åringa modellen som tidigare öppet deklarerat att hon drömmer om en musikkarriär. Själv dementerar hon att hon haft en romans med Jordan.
 

Ville inte leva Hughs liv

Beslutet ska ha vuxit fram hos henne och uppbrottet ska ha saknat både hårda ord och dramatik, enligt modellen själv.
– Jag har haft mina tvivel kring allt det här. Jag har inte riktig känt mig tillfreds med mig själv den senaste tiden. Jag tycker inte att det hade varit rättvist mot honom, säger Crystal i en intervju med Ryan Seacrest och fortsätter:
– Hefs livsstil är inte den mest normala. Mängder av tjejer överallt är inte den livsstilen jag vill ha.

I samma intervju förklarar hon att hon inte tror att Hef kommer att gifta sig igen då det planerade bröllopet helt och hållet skulle vara för hennes skull. Nu byter Crystal ut Playboy Mansion för att flytta tillbaka till sina föräldrar i San Diego.