Torsdag 27 Jan
Stockholm

Veckan i Tryck

1 av 2
2 av 2

Nyheter24:s nöjeschef Pascal Engman sammanfattar veckans stora mediala världshändelser.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Veckan i tryck

Pascal Engman är nöjeschef på Nyheter24. Varje fredag summerar han veckans absolut viktigaste händelser.

Besök hans blogg här.

 

[+] Bill Warren tar upp jakten på Usama

Medan resten av världen känner att det här med att jaga Usama Bin Ladin är lite passé, känner Bill Warren precis tvärtom. Warren har föresatt sig att hitta Usamas lik, för att säkerställa att det är rätt terrorist som ligger på havets botten. I bästa Lars Vilks-anda har denne dykande foliehatt i cyklop givetvis även tänkt på att marknadsföra sig själv på bästa sätt.

– Min pr-kontakt menar att jag riskerar att bli måltavla för islamistiska terrorister. Jag kan komma att få plikta med livet för att jag letar efter denna onda mans kropp. Men nu är det ju så att vi lever bara en gång, förklarade han för DN.

 

[–] The Hives gitarr-skatteplanering

Rockstjärnor ska kräkas på sina gitarrer och då och då slå sönder dem – något The Hives inte verkar förstå. Istället har gruppen köpt guror för en sisådär 25 miljoner kronor, i skatteplaneringssyfte. När Solsidan-samhället även nått den kulturella sfären och penetrerat rockens mörka korridorer, då är vi illa ute. 

 

[!] Weiner la ribban lite för högt

Demokraten Anthony Weiner, siktade högt och skulle kandidera till borgmästarvalet i New York. Nu blev det inte riktigt så. Weiner la ribban lite för högt, så högt att den beskådats av hela världen. Nu avgår han och det är väl bäst för alla inblandade.

 

[?] Sjuksyrran och Ernst

Ernst Kirchsteiger är för medelålders kvinnor vad grillen är för medelålders män – ett kall och en livsstil. När Värmlands svar på George Clooney, Ernst alltså, låg på sjukhus 2009 kunde en 49-årig sjuksköterska inte hålla fingrarna i styr – hon var bara tvungen att gå igenom Ernst sjukjournal för att se vilken åkomma som drabbat hennes hjälte. Nu åtalas hon för dataintrång. 

 

[()] Sommarkollo för ariska barn

Veckan i tryck brukar inte ägna sig åt varken lyteskomik eller att sparka in vidöppna dörrar. Men när Svenskarnas parti, där några av Sveriges mest förvirrade själar samlats under den blågula fanan, börjar anordna kollo för barn kan det inte hjälpas. Paddling, föreläsningar och soft air gun-krig står på schemat när morgondagens nazi-jihadister ska formas i bästa Hitler Jugend-stil.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Nästa artikel
Veckan i tryck