- Foto: MONTAGE

Bloggresumen: Vecka 24

Varje lördag listar Nyheter24 veckans hetaste snackisar i bloggosfären. Dessutom utnämner vi en bloggare till veckans bästa. Någon får också ta smällen som veckans kalkon. Vem hissas och vem dissas under vecka 24?


Bloggresumén

Varje lördag listar en av Sveriges främsta bloggexperter vad det hetaste i bloggosfären varit under veckan som gått. Dessutom får en bloggare en ryggdunk, men någon blir också veckans kalkon.

Du hänger väl med?

Hetaste snackisarna

1. Slut mellan Hugo och Paow - igen

För den sexhundrasjuttiofemte gången i ordningen är det slut mellan Hugo Rosas och Paulina "Paow" Danielsson. På bartenderskolan i Magaluf hände någonting som fick de båda att inse att de inte riktigt var gjorda för varandra.

Någonting ger dock en känsla av att det är på riktigt den här gången. Och kanske är det bra. En av Sveriges sexigaste män enligt Veckorevyn kanske vill söka sig efter någonting annat än en bloggande tonåring. Och vice versa.

2. Micah på sjukhus - igen

Mikaela "Micah" Lovén lades in på sjukhus under veckan, av oklar anledning. Ryktet går att hon ska ha bråkat med sin mamma och sedan skurit sig i handlederna. Skadorna ska ha blivit värre än väntat och hon åkte akut in till Karolinska sjukhuset. Efter sin vistelse på sjukhuset gjorde hon ett kort besök på Barn- och ungdomspsykiatrin. Och allting verkar tala sitt tydliga språk, egentligen.

Det är inte utan att bli tårögd som man ser berättelsen spelas upp framför ögonen på en. Krya på dig, Mikaela.

3. Gossips inaktiv - igen

Kungen av skvallerbloggar - Gossips - är mer stendöd än en avdankad amöba på havsbottnen. Trots att inlägg utlovades klockan 19.00 den 4 juni har vi inte sett röken av Gossip Girl som vi ju älskar. En sjukhusvistelse verkar ligga bakom bortfallet, och det gör det hela ännu tristare.

Vi hoppas att snart få tillbaka den sekundsnabba uppdateringen och känslan av att en varm sommarnatt krypa in under täcket, ta fram en kopp te och klicka sig in på Gossips. Precis som det ska vara på sommarlovsnätterna.

 

Veckans bästa

Lisaplace var en gigant i bloggosfärens begynnelse, men har sedan dess blivit allt mer osynlig. Det är synd. Hon tar vackra bilder som ingen annan och har dessutom en oupptäckt språklig talang. En härlig sådan. Hennes enkla men invigda liv är lätt och roligt att hänga med i. Hon lyckas förmedla känslor i texter - och det är faktiskt en förmåga som många bloggare saknar.

Spana in hennes blogg och få henne att bli den listetta hon förtjänar att bli.

 

Veckans kalkon

Hugo, Hugo, Hugo. Två ord: Tagga ner. Det räcker nu. Finito.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!