1 av 4
- Foto: All over press
2 av 4
- Foto: All over press
3 av 4
- Foto: All over press
4 av 4
- Foto: All over press

Beyoncé öppnar dörren för barn: "Vem vet?"

Beyonce Knowles berättar om Jay Z, barn och hur det är att fylla 30.


Beyoné och Jay Z

Paret har varit gifta sedan april 2008. 2009 blev Jay Z utsedd till en av världens mest framgångsrika artister. Samma år sålde Beyoncé 75 miljoner album vilket gjorde henne till en av världens bäst säljande artister någonsin.

I en öppenhjärtig intervju med Pierce MorganCNN i går kväll talade Beyoncé Knowles, 29, om sitt liv. Megastjärnan delade bland annat med sig av hur det är att fylla 30.
– Jag tycker att 30 är den perfekta åldern. Då är du mogen nog att veta vem du är och man har sina gränser och normer utan att vara för rädd eller för snäll. Men ändå ung nog att vara en ung kvinna. Jag ser verkligen fram emot det.

Beyoncé berättade även om tidigare planer.
– Jag har alltid sagt att jag ska ha barn när jag är 30, och jag är 29. Men jag har även sagt att jag ska gå i pension när jag är 30. Så jag vet inte. Vem vet? Jag ska inte gå i pension i alla fall.

När Pierce Morgan pressade henne om babyfrågan svarade superstjärnan att bara Gud vet när det är dags.

Beyonce, som tillsammans med maken Jay Z, 41, gjort en deal om att inte prata om deras relation i offentliga sammanhang, talade ändå gott om sin själsfrände.
– Han är helt fantastisk. Men vi har kommit överens om att vi vill bli ihågkomna för vår musik och inte för vår relation och våra skandaler, säger stjärnan.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!