1 av 5
- Foto: Faksimil: finest.se/fridad
2 av 5
- Foto: Faksimil: finest.se/fridad
3 av 5
- Foto: Faksimil: finest.se/fridad
4 av 5
- Foto: Faksimil: finest.se/fridad
5 av 5
- Foto: Faksimil: finest.se/patrikedvardsson

Bachelorettens vågade bilder med BB-hunken

Efter dokusåporna blev Frida Danielsson och Patrik Edvardsson ett par. Nu bedyrar de sin kärlek med intima bilder.


Det har hänt

Läs mer om Fridas och Patriks kärlek här.

Det var många som lyfte på ögonbrynen när Frida Danielsson, 29, någon minut efter finalen av Bachelorette ändrade sin relationsstatus på Facebook. Det var inte Christian Nicolaisen, vinnaren av programmet som Frida hade ett förhållande med - istället dök ett annat välbekant namn upp på Fridas profil, Patrik Edvardsson, 34, från årets Big Brother.
– Jag och Frida är ett par, och det är 100 procent seriöst, har Patrik tidigare berättat för Nyheter24.

Bilder utan kläder

På sin blogg publicerade Frida i går lättklädda bilder på paret där de båda poserar utan tröja, tagna av en professionell fotograf. Hon uppmanade sedan sina läsare att säga vad de tyckte om bilderna.

Inlägget har dock inte fått någon respons ännu.

Även Patrik publicerade en bild på sig själv utan tröja tagen av samma fotograf och döpte inlägget till "mjukporr". "Hej, mitt namn är Patrik och jag är.. faktiskt rätt nöjd." skrev han om sin egen bild på sin blogg.

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Textilmuseet prisat på Elle-galan

Harry Styles stalker får fängelse

3,5 månaders fängelse. Den blir domen för den brasilianska kvinna som stalkat Harry Styles den senaste tiden, skriver The Guardian.

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52
Artistduon Hooja blir älgvärdar i SVT. Den 2 maj klockan 19.00 kommenterar de årets säsong av "Den stora älgvandringen".

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.