1 av 2
- Foto: Faksimil från Youtube/All over press
2 av 2
- Foto: All over press

Hollywoodresumén

Varje lördag listar Nyheter24 de hetaste händelserna i kändisvärlden. Här hittar du allt som är värt att nämnas från veckan som varit.


Veckans snackisar

Grattis tjejer! Alexander Skarsgård är singel igen. Efter två år med den tråkigaste Hollywoodtjejen som satt sina fötter i ett par snygga boots, Kate Bosworth, har de nu gått skilda vägar. De två träffades genom inspelningen av den film som ironiskt nog nu har premiär.

Mila Kunis, stjärnskottet som vi senaste sett i Black Swan gick med på en väldigt speciell dejt. När soldaten Scott frågade om hennes sällskap till en bal senare i år vi Youtube, sa hon ja. Flashigt sällskap minst sagt.

Glee är succéserien som levererar covers på hitlåtar och dramtik, allt i ett. Men serien gav lite för mycket drama även utanför inspelningen. När regissören bestämde sig för att tre av de mest populära karaktärerna inte skulle komma tillbaka nästa säsong fick de veta det genom Twitter. Det är så man gör det i Hollywood...

Schwarzenegger’s "hemliga" son Patrick fick en stor kram av Paris Hilton när de sprang på varandra på ett event Patrick praktisierade på.

Miranda Kerr döpte sin och Orlando Blooms unge efter hennes ex-pojkvän. Ja, lugn, det finns en ganska naturlig förklaring, eller något sådant. Läs den här.


Beckahms fick en liten dotter. Äntligen. Eller något, vem bryr sig egentligen. Det enda intressanta med det hela var att flickan fick mellannamnet "Seven" efter pappas tröjnummer. Sött.

 

Veckans grattis

Grattis säger Hollywoodresumén till Rihanna som nått över 40 miljoner fans på Facebook. Hon har nu gått om Lady Gaga.

Även Rosie Huntington Whiteley bör gratuleras, Transformers-stjärnan är det nya ansiktet för Burberry.

 

Veckans småsnack och Pizzatrenden

Hugh Hefner tror nu att förlovningen med Crystal Harris avslutades eftersom hon träffade en annan man. Jaha, blir vi förvånade?

Beyoncé Knowles gjorde en Lady Gaga och bjöd väntande fans på pizza. Det gjorde även skådespelaren Tom Felton, hungriga och väntande Harry Potter-fans fick smaka på pizza från felton.

Före detta porrskådisen Bree avslöjade hur Charlie Sheen var i sängen. Nyfiken? Här kan du läsa vad hon sa.

 

Veckans "nej tack"

Backstreet Boys-medlemmen Howie D ska släppa nytt, ett soloalbum blir det. Han är den sista av de fem som går solo och Hollywoodresumén undrar helt eneklt: vem i hela världen kommer köpa Howies skiva?

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

2 timmar sedan

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.