Torsdag 23 Sep
Stockholm

Hollywoodresumén

1 av 2
2 av 2

Varje lördag listar Nyheter24 de hetaste händelserna i kändisvärlden. Här hittar du allt som är värt att nämnas från veckan som varit.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Veckans snackisar

Grattis tjejer! Alexander Skarsgård är singel igen. Efter två år med den tråkigaste Hollywoodtjejen som satt sina fötter i ett par snygga boots, Kate Bosworth, har de nu gått skilda vägar. De två träffades genom inspelningen av den film som ironiskt nog nu har premiär.

Mila Kunis, stjärnskottet som vi senaste sett i Black Swan gick med på en väldigt speciell dejt. När soldaten Scott frågade om hennes sällskap till en bal senare i år vi Youtube, sa hon ja. Flashigt sällskap minst sagt.

Glee är succéserien som levererar covers på hitlåtar och dramtik, allt i ett. Men serien gav lite för mycket drama även utanför inspelningen. När regissören bestämde sig för att tre av de mest populära karaktärerna inte skulle komma tillbaka nästa säsong fick de veta det genom Twitter. Det är så man gör det i Hollywood...

Schwarzenegger’s "hemliga" son Patrick fick en stor kram av Paris Hilton när de sprang på varandra på ett event Patrick praktisierade på.

Miranda Kerr döpte sin och Orlando Blooms unge efter hennes ex-pojkvän. Ja, lugn, det finns en ganska naturlig förklaring, eller något sådant. Läs den här.


Beckahms fick en liten dotter. Äntligen. Eller något, vem bryr sig egentligen. Det enda intressanta med det hela var att flickan fick mellannamnet "Seven" efter pappas tröjnummer. Sött.

 

Veckans grattis

Grattis säger Hollywoodresumén till Rihanna som nått över 40 miljoner fans på Facebook. Hon har nu gått om Lady Gaga.

Även Rosie Huntington Whiteley bör gratuleras, Transformers-stjärnan är det nya ansiktet för Burberry.

 

Veckans småsnack och Pizzatrenden

Hugh Hefner tror nu att förlovningen med Crystal Harris avslutades eftersom hon träffade en annan man. Jaha, blir vi förvånade?

Beyoncé Knowles gjorde en Lady Gaga och bjöd väntande fans på pizza. Det gjorde även skådespelaren Tom Felton, hungriga och väntande Harry Potter-fans fick smaka på pizza från felton.

Före detta porrskådisen Bree avslöjade hur Charlie Sheen var i sängen. Nyfiken? Här kan du läsa vad hon sa.

 

Veckans "nej tack"

Backstreet Boys-medlemmen Howie D ska släppa nytt, ett soloalbum blir det. Han är den sista av de fem som går solo och Hollywoodresumén undrar helt eneklt: vem i hela världen kommer köpa Howies skiva?

Kommentera
Kopiera länk
Dela