Söndag 2 Okt
Stockholm

Så valde Mila Kunis sin rump-dublett

1 av 3
2 av 3
3 av 3

Mila Kunis radade upp rumpor framför sig för att välja vilken som skulle bli hennes i "Friends with Benefits".

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Mila Kunis

Mila Kunis har gått från oborstad hippietjej i teve-serien "That 70's show" till graciös ballerina Black Swan. Stjärnskottet Mila Kunis samlar stilpoäng för varje dag som går och syns allt mer i fashionabla magasin och intresset för henne på filmfronten verkar vara stort.

Snart går den romantiska komedin "Friends with Benefits" med Justin Timberlake och Mila Kunis, 27, i huvudrollerna upp på vita duken. Men inspelningen var inte helt problemfri. Kunis karaktär visar en hel del hud, något stjärnan inte kände sig redo för.

– Jag visade sidan av mitt bröst, jag kände helt enkelt att jag inte kunde ge allt på en gång, jag måste ta det ett steg i taget och lämna lite åt fantasin. Säger Mila till Ryan Seacreast om sexscenen i filmen.

Så, alla ni som trodde att den sexiga rumpan ni får se på bio är Milas, tyvärr. Mila skaffade sig en rump-dublett inför filmen.

– De här vackra tjejerna kom in i rummet där jag min make-up artist och regissören var. Så visade de upp sina rumpor och så valde vi den som liknade min mest så att det inte skulle se fejk ut, berättar Mila.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.