Lördag 1 Okt
Stockholm

Hoffmaestro missade repetitionerna

Hoffmaestro & Chraa.
1 av 2
Hoffmaestro & Chraa. Foto: Hoffmaestro.com
Välbehövlig paus.
2 av 2
Välbehövlig paus. Foto: Hoffmaestro.com

I kväll gör Hoffmaestro allsångsdebut - men de missade gårdagens repetitioner.– Vi kan ju vår låt, så vi behöver inte repa egentligen, säger Jens Malmlöf, sångare i bandet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Allsång på Skansen

Programmet direktsänds från Sollidens scen i Stockholm, där programledare Måns Zelmerlöw tillsammans med gästande artister huserar under åtta veckor i sommar.

I kvällens program gästades allsången av artisterna Sven-Ingvars, Lena Philipsson, Staffan Percy, Albin Flinkas och Fredrik Meyer samt Peter, Bjorn and John.

Allsång på Skansen sänds i SVT1 på måndagar kl. 20.00.

På måndagar bjuds alla medverkande artister i Allsång på Skansen in för att repetera inför programmet. Hoffmaestro missade tyvärr tillfället.

– Vi hade sagt innan att vi inte skulle hinna. Men vi kan ju vår låt, så vi behöver inte repa egentligen, säger Jens Malmlöf, sångare i bandet.

Anledningen till att man inte dykt upp på repetitionerna under måndagskvällen är att bandet under kvällen var på spelning på annat håll.

– Det har varit klart sedan början, de är på Gotland och spelar nu nämligen. Repetitionerna är främst för de som uppträder med vårt husband, och kommer man som band - vilket Hoffmaestro gör - gör man ju inte det, säger Gunilla Nilars, projektledare för programmet.

"Det känns ganska schysst"

Det är alltså ingen större fara för Hoffmaestros medverkan - som verkar vara väl förberedda inför det folkkära teve-programmet.

– Det känns ganska schysst. Jag brukar inte titta så mycket på det själv, men ibland har man väl tittat med morsan ute på landet och så, säger Jens Malmlöf.

I kväll finns Jens mamma med i publiken tillsammans med Jens farmor och moster.

– De kommer nog att vara ännu mer nervösa än vad jag är.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.