Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hoffmaestro missade repetitionerna

- 26/07/2011, 07:25 -
Hoffmaestro & Chraa.
1 av 2

Hoffmaestro & Chraa.

Hoffmaestro.com

Välbehövlig paus.
2 av 2

Välbehövlig paus.

Hoffmaestro.com

I kväll gör Hoffmaestro allsångsdebut - men de missade gårdagens repetitioner.– Vi kan ju vår låt, så vi behöver inte repa egentligen, säger Jens Malmlöf, sångare i bandet.

På måndagar bjuds alla medverkande artister i Allsång på Skansen in för att repetera inför programmet. Hoffmaestro missade tyvärr tillfället.

– Vi hade sagt innan att vi inte skulle hinna. Men vi kan ju vår låt, så vi behöver inte repa egentligen, säger Jens Malmlöf, sångare i bandet.

Anledningen till att man inte dykt upp på repetitionerna under måndagskvällen är att bandet under kvällen var på spelning på annat håll.

– Det har varit klart sedan början, de är på Gotland och spelar nu nämligen. Repetitionerna är främst för de som uppträder med vårt husband, och kommer man som band - vilket Hoffmaestro gör - gör man ju inte det, säger Gunilla Nilars, projektledare för programmet.

"Det känns ganska schysst"

Det är alltså ingen större fara för Hoffmaestros medverkan - som verkar vara väl förberedda inför det folkkära teve-programmet.

– Det känns ganska schysst. Jag brukar inte titta så mycket på det själv, men ibland har man väl tittat med morsan ute på landet och så, säger Jens Malmlöf.

I kväll finns Jens mamma med i publiken tillsammans med Jens farmor och moster.

– De kommer nog att vara ännu mer nervösa än vad jag är.