... Lotta Engberg.
... Lotta Engberg. - Foto: BJÖRN LARSSON ROSVALL / SCANPIX

Lottas raggningsförsök på 17-årige Ulrik

Försökte inleda ett förhållande med Ulrik Munther - men försöket skrattades bort av det 17-åriga stjärnskottet.


Vem är Ulrik?

Ulrik Munther vann Lilla Melodifestivalen år 2009 med den egna låten "En vanlig dag". Hann vann den nordiska finalen, och sedan dess har karriären rullat på. Hans första singel "Boys don't cry" släpptes i januari 2011.

Mest uppmärksamhet drog Ulrik Munther till sig när han sjöng en cover på Lady Gagas "Born This Way" som spred sig som en löpeld över internet.

Som alltid när Ulrik Munther, 17, uppträder är den kvinnliga delen av publiken högljudd. Men popidolens sockersöta ansikte fick inte bara de jämnåriga fansen i publiken att skrika av glädje - även 48-åriga programledaren Lotta Engberg blev fnittrig när 17-åringen gästade Lotta på Liseberg.

I pausen av programmet försökte hon sig nämligen skämtsamt på att inleda ett förhållande med flickfavoriten.

– Kan vi inte bara erkänna att det är du och jag som har ihop det så slutar de skrika? sa Lotta Engberg och syftade på de skrikande fansen.

Ulrik Munther verkade inte lika pigg på idén. Han skrattade åt inviten och Lotta Engberg är alltså fortfarande gift med sin man Patrik Ehlersson.

/
/
/
/
/
Relaterat
Senaste nytt

Så håller Lasse Åberg och frun Inger kärleken vid liv – efter 60 år: “Varje dag…”

Johanna Nordström rasar efter det som hände med Filip Lamprecht: "Dum i huvudet"

1 timme sedan
Förrädarna har blivit ett populärt program bland TV4-tittarna. I kvällens avsnitt får deltagarna nya regler att förhålla sig till. Johanna Nordström får även svårt att kontrollera känslorna och uttrycker: "Dum i huvudet".

Jon Olssons nya kärleksbild delar följarna i två läger: "I chock…"

1 timme sedan
Jon Olsson, har funnit kärleken på nytt. På Instagram la han ut en bild med den nya flickvännen. Bilden får följarna att reagera starkt med både ris och ros.

Därför är Pär Lernström avundsjuk på David Hellenius

2 timmar sedan
Det finns ett tv-program som programledaren Pär Lernström hade velat vara med i, men produktionen valde David Hellenius. – Sen hörde jag att David skulle göra det.

Fugees återförenades på konsert

3 timmar sedan
Lauryn Hill återförenade Fugees under en välgörenhetskonsert i Central Park i New York på lördagen. Den legendariska hiphop-trion spelade bland annat de klassiska låtarna "Killing me softly" och "Ready or not."

Fia Forsström hittade fansen utomlands

3 timmar sedan
Via nätet har Fia Forsströms musik hittat publik långt utanför Sveriges gränser. Nu åker hon och möter sina fans i Europa. Jag har fått höra från bekanta att min musik är för flummig och för enkel här i Sverige, säger hon.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.