Söndag 1 Aug
Stockholm

Här övernattar Saades fans utanför Skansen

1 av 2
2 av 2

Eric Saade är populär. Faktiskt så omtyckt att fansen inför tisdagkvällens Allsång på Skansen valde att övernatta utanför grindarna.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Allsång på Skansen

Programmet direktsänds från Sollidens scen i Stockholm, där programledare Måns Zelmerlöw tillsammans med gästande artister huserar under åtta veckor i sommar.

I kvällens program gästades allsången av artisterna Sven-Ingvars, Lena Philipsson, Staffan Percy, Albin Flinkas och Fredrik Meyer samt Peter, Bjorn and John.

Allsång på Skansen sänds i SVT1 på måndagar kl. 20.00.

Under tisdagskvällen gästade stjärnskottet Eric Saade det femte programmet av Allsång på Skansen, för att framföra sin stora hit "Popular".

Redan på måndagskvällen hade fans till Saade samlats utanför Skansens grindar för att övernatta och förhoppningsvis få en första glimt av den unga stjärnan.

– Ja, jag hörde det. Jag har aldrig förstått mig på det där riktigt, men deras engagemang leder till att jag får syssla med det jag vill göra, så det är livsviktigt för mig, förklarar Saade för Nyheter24 efter tisdagens sändning.

"En fantastisk artist"

Även allsångens programledare Måns Zelmerlöw ser - liksom fansen - Saades storhet.

– Han är fantastik artist - har en underbar energi på scenen, är en grym dansare och kan verkligen ta in publiken, förklarar Måns för Nyheter24.

När allsångsledaren under morgonen kom till Sollidens scen möttes han av Saades väntande fanskara.

– De berättade imorse att de hade varit där under natten, men att det var rätt kallt att sova ute.

Kommentera
Kopiera länk
Dela