1 av 4
- Foto: All over press
2 av 4
- Foto: All over press
3 av 4
- Foto: All over press
4 av 4
- Foto: All over press

Crystal om sexlivet med Hefner: "Över på två sekunder"

Fyra dagar innan bröllopet dumpade Crystal Harris Hugh Hefner. Nu pratar hon ut hon om det forna parets sexliv.– Förlåt men jag tänder inte på Hef.


Andra som dumpat Hugh

2008 lät Holly Madison meddelade via en video på TMZ att hennes förhållande med Hugh var över. Hefner svarade med att säga "ja, om Holly säger att det är över så antar jag att det är över". I dag lever Holly på att spela in tv-serier och säger att hon aldrig kommer att dejta någon igen och att hon inte behöver en man i sitt liv.

Kendra Wilkinson uppges ha varit otrogen mot Hef och förlovade sig med Hank Baskett efter att hennes och Hefners förhållande officiellt tagit slut. Idag har hon sin egna reality-show och är mamma till sitt första barn.

Det räcker tydligen inte med att dumpa Playboykungen Hugh Hefner, 85, i sista sekund innan bröllopet. Nu passar Crystal Harris, 25, även kallad "Runaway Bride", på att prata öppenhjärtligt om det forna parets sexliv. Och det är inga bra recensioner hon ger.

I en radiointervju på tisdagen avslöjar hon hur det var att ha sex med 85-åringen.

– Det var över på två sekunder, sa Crystal och dissade Hefs prestationer i sängen.

– Jag tänkte bara ahh, nu är det klart och så gick jag bara därifrån. Förlåt men jag tänder inte på Hef, fortsatte hon.

Vidare pratade hon om magasinguruns intima vanor, att de bara hade sex en gång och att Hef aldrig riktigt tar av sig kläderna helt.

– Jag har aldrig sett honom helt naken, sa hon i radiokanalen Sirius XM.

Dejtar

Crystal har tidigare avfärdat alla ryken som gör gällande den romans med Dr. Phils son Jordan McGraw, 26, som påståtts ägt rum under tiden hon bodde med Hef. Nu uppger dock källor till New York Post att Jordan och Crystal setts vara intma på ett hotell tidigare i veckan. Bara någon månad efter att hon brutit med Hugh.

Hef verkar dock ha givit upp tanken på att träffa någon ny. I juni delade han med sig av sina tankar över nätet.

– Efter allt hon sagt och gjort är det nog bäst att vara singel, twittrade han.

/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!