Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kim Kardashian i 3D - posade för tidning i alla vinklar

- 03/08/2011, 07:30 -
1 av 3

ALL OVER PRESS

2 av 3

ALL OVER PRESS

3 av 3

ALL OVER PRESS

Kim Kardashian blir världens första modell - i 3D. Nu visar hon upp sina kurvor - från alla vinklar.– Det gjorde ont på vissa ställen, berättar stjärnan.

När realitystjärnan Kim Kardashian, 30 fick ett erbjudande om ett modelljobb för World´s Most Beautiful tackade hon genast ja. Men hon var inte beredd på vad som väntade henne. Fotojobbet visade sig vara något utöver det vanliga.

"Fick en chock"

Väl på plats fick stjärnan en smärre chock, hon skulle nämligen bli världens första modell - i 3D. Stjärnan, som skulle fotograferas ur alla vinklar av fotografen Nick Saglimbeni för tidningen World´s Most Beautiful blev direkt förtjust över att få visa upp sin kropp - ur alla vinklar.

– Mina fans kommer att älska det här. Det är som att jag poppar ut från skärmen, berättar hon stolt för E! News.

"Fick ont på vissa ställen"

Men det är inte bara en dans på rosor av agera 3D-modell. Stackars Kim, som befann sig mitt ute i ödmarken fick ligga på träplankor under hela dagen. Och hon fick många stickor, på många ställen. Men trots smärtan försökte hon att fokusera och vara sexig. Och det var värt det, resultatet säger hon är "helt magiskt".

Se klippet nedan när Kim gör jobbet som 3D-modell.