Fredag 23 Jul
Stockholm

Jay Z och Kanye bråkar om turnén

1 av 3
2 av 3
3 av 3

Nybildade The Throne med Jay Z och Kanye West drar snart ut för att göra flera konserter tillsammans. Men redan råder det splittring och osämja mellan världsstjärnorna.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Watch The Throne

Turnén drar igång den 22 september i Detroit.

Det är bara en månad kvar innan Kanye West och Jay Z drar ut på turné tillsammans. Det efter att de tillsammans bildat superduon The Throne, men redan verkar det knaka i fogarna mellan hip hop-artisterna.

Enligt New York Post pratar knappt stjärnorna med varandra och anledningen ska vara den stundade turnén. Enligt källor till tidningen ska duon vara oense kring upplägget av konserterna.

Oense om kostnader

Kanye vill ha det mer påkostat medan Jay Z gärna vill hålla nere kostanderna för arrangören Live Nation och på så vis skapa ett långsiktigt samarbete.

– Jay Z klarar inte av Kanye, säger en källa till New York Post.

Själv dementerar Jay Z för radiokanalen Hot 97 att de två stjärnorna skulle vara osams men medger att de ibland ryker ihop.

– Ibland går vi varandra på nerverna. Vi pushar varandra att göra vårt bästa. Och visst finns det tillfällen i studion då vi står och skriker på varandra, men jag respekterar honom.

Kommentera
Kopiera länk
Dela