1 av 7
- Foto: ALL OVER PRESS
2 av 7
- Foto: ALL OVER PRESS
3 av 7
- Foto: ALL OVER PRESS
4 av 7
- Foto: ALL OVER PRESS
5 av 7
- Foto: ALL OVER PRESS
6 av 7
- Foto: ALL OVER PRESS
7 av 7
- Foto: ALL OVER PRESS

Sugen på skönhetsoperation? Flytta in i plastikhuset!

Brukar du vakna mitt i natten med en känsla av att du måste göra ett ansiktslyft? Eller en stark vilja att putsa till dina bröstinplantat? Nu kan drömmen bli sann. Det finns nämligen ett hus till salu där man kan husera om man vill kunna skönhetsoperera sig dygnet runt. Prislappen? 20 miljoner dollar.


Plastikoperationer

Estetisk plastikkirurgi inriktas på att förändra utseendet och/eller motverka det naturliga åldrandet genom att korrigera kosmetiska defekter, så kallade skönhetsoperationer.

Enligt bedömningar gjorda av Svensk Förening För Estetisk Plastikkirurgi utförs omkring 25 000 plastikkirurgiska inrepp i Sverige per år.

Av dessa 25 000 ingrepp utförs omkring 85 procent på kvinnor och 15 procent på män.

Andelen män som väljer att genomföra ingrepp ökar dock stadigt i takt med att det blir allt mer socialt accepterat att män i större utsträckning månar om sitt utseende. Till de mer ovanliga och kontroversiella ingreppen hör penisförstoring vilket utförs på runt 100 svenska patienter per år.

Kändisar som opererar sig till oigenkännlighet är inget nytt. Något som däremot är nytt är huset dit du kan flytta om du vill kunna operera dig snabbt som tusan - när som helst på dygnet. 

Huset - fast det är snarare ett slott än ett hus - kostar ynka 20 miljoner dollar och finns på marknaden nu. Det är Dr. Howard Bellin som säljer sin egendom, med utrustning för att genomföra operationer och allt därtill. Först till kvarn gäller.

För att påskynda försäljningsprocessen har Nyheter24 funderat lite. Nu listar vi kändisarna som borde flytta in i plastikhuset omedelbart.

Heidi Montag borde operera om sig till sitt gamla, charmiga jag. Man ser inte henens verkliga ålder nu. Är hon 25 eller 55? Ingen vet. Nu ser hon bara ut som en random sönderopererad plastbunke i ansiktet.  

Jocelyn "Kattkvinnan" Wildenstein. Gör om. Gör rätt. Nej, du är ingen katt - och du ser inte ut som en heller. Frågan är om det ens går att göra något åt det där "ansiktet". Hon kanske bara ska låta det vara?

Under hela 90-talet kallades Beverly Hills-skådisen Tori Spellings byst för "tennisbollar i strumpor". Och hon har fortfarande inte åtgärdat den misslyckade bröstoperationen. Vad är problemet? Hon är ju sjukt rik?   

Komikern Scott "Carrot top" Thompson. Ska man skratta eller gråta när man ser det här ansiktet? Ärligt talat så det väldigt oklart vad  orsaken till operationerna är tänkta att likna från början. En seriefigur? I så fall: Bra! Om annat: Skyl dig! ? Det utseendet är faktiskt något som borde klassas som huvudrollsinnehavare i en skräckfilm. Och det finns redan läskiga masker och teatersmink för det ändamålet. 

Pete Burns, är känd från popgruppen Dead Or Alive. Om titeln passar hans ansikte? Se i bildspelet och döm själva. Det finns inga ord som kan beskriva det utseendet på rätt sätt.

 

Bläddra i bildspelet för att se kändisarna som borde flytta in direkt.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

3 timmar sedan

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

igår 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.