1 av 5
- Foto: All over press
2 av 5
- Foto: All over press
3 av 5
- Foto: All over press
4 av 5
- Foto: All over press
5 av 5
- Foto: All over press

Hollywoodresumén - Liten penis och en fet bitch

Nyheter24 listar de hetaste händelserna i kändisvärlden. Här hittar du allt som är värt att nämnas från veckan som varit.


Veckans snackisar

Enrique Iglesias upplyste publiken som kommit för att se honom hur liten kuk han har. Dessutom avslöjade han mer intima, och helt ointressanta detaljer gällande när han förlorade oskulden och hur länge han har sex. Och det är inte länge. För er som tycker om latinosångarens låt Tonight im fucking you - ni kanske inte ska lägga allt för mycket realitet i texten.

Charlie Sheen uppges ställa upp i Big Brother. Det här kan vara det bästa som hänt nöjesvärlden sedan Britney Spears rakade av sig huvudet. Vi kan inte annat än hoppas att TV11 köper in den brittiska versionen av BB för det här vill ingen missa, tro oss.

Kelly Osbourne kallar Christina Aguilera för en fet bitch. Ordagrant. Fet var kanske att ta i, men bitch, japp, helt klart. Det finns ingen så tråkig, mer överspacklad och risig kändis som Christina. I samma program som Kelly kallade henne ovanstående kallas hon Snookis skandinaviska kusin och Hollywoodresumén kan inte mer än att hålla med. Christina har sagt tillräckligt med taskiga saker om Kelly genom åren, nu får hon äta upp det. Även om hon har ätit lite mer än vanligt på senaste tiden...

Veckans grattis

Grattis säger vi till Kate Bosworth som redan verkat ha kommit över Alexander Skarsgård. Synd bara att den nya killen är en ren kopia av Natalie Portmans nuvarande pojkvän och inte ens är hälften så snygg som Alex. Kankse var det därför Kate tog med honom till sitt ex konsert...

Veckans småsnack

Jennifer Lopez kräver vårdnaden om barnen efter att hon och Marc Anthony gjort slut. Enligt uppgifter är Marc en dålig pappa. Frågan är, vad är han egentligen bra på...?

Lady Gaga kan slänga sig i väggen och Rihanna får passa sig för här kommer Katy Perry. Hon har nyligen skrivit historia genom att pricka in fem av sina singlar från ett och samma album på Billboards första plats.

Nicky Hilton är tillbaka på singelmarknaden efter uppbrottet med David Katzenberg. Nicky och David var tillsammans i fyra år och träffades redan i tonåren. Ett långt förhållande för att vara Hollywood, och framför allt i jämförelse med Nickys, en aning mer framträdande, syster Paris - som hoppar från kille till kille lika ofta som vi andra knappar på våra Iphones. Nicky har sedan uppbrottets setts festa med syrran och skandalmakaren Lindsay Lohan.

Veckans "nej tack"

Att Charlie Sheen är sparkad från serien 2 and a Half Men förstår vi, men det är lika trist för det. Att Ashton Kutcher på något vis skulle kunna fylla hans plats är rent av omöjligt. Men han har i alla fall fått en hyfsat intressant karaktär att spela i hitserien. Läs mer om det här.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!