Lördag 31 Jul
Stockholm

Teveprofil misstänks ha våldtagit 16-åring

Jean Pierre som vi är vana att se honom.
1 av 2
Jean Pierre som vi är vana att se honom. Foto: TV6
2 av 2

Dokusåpaprofilen Jean Pierre Lopes greps i förra veckan i sin bostad på Rhodos. Han misstänks ha ha drogat och sedan våldtagit en 16-årig svensk flicka. Nu har 25-åringen själv valt att träda fram och berätta om anklagelserna i Expressen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Jean Pierre Lopes, 25, känd från bland annat Paradise Hotel, greps i Grekland förra veckan - misstänkt för våldtäkt på en 16-årig flicka. Innan åklagaren bestämt sig för om åtal ska väckas får han inte lämna ön.

Det var vid fem-tiden på morgonen i förra veckan som polisen grep den kända teveprofilen i hans hem på Rhodos. Han fördes till häktet där han fick bära handfängsel och placerades i en cell.

"Trodde att hon var 19"

Teveprofilen medger att han haft sex med flickan men säger att de ska skett frivilligt. Dessutom hävdar han att han inte visste om flickans ålder.

- Jag erkänner att jag har haft sex med henne, men jag har absolut inte drogat henne eller någon annan. Det här är helt sjukt. Vi umgicks under kvällen, jag använde kondom när vi hade sex. Tjejen var med på noterna. Hon har väl ångrat sig efteråt och då ville hon sätta dit mig för att jag var känd från teve, säger han till Expressen.

"Oerhört förnedrande"

Lopez advokat, Michele Niotis säger till Expressen att de inte har funnit några spår från fysiskt våld eller droger hos flickan. Inom två veckor kommer åklagaren att besluta om han ska väcka åtal eller inte. Fram till dess får 25-åringen inte lämna ön.

- Polisen satte på mig handklovar inför förhöret, det var oerhört förnedrande, säger han till Expressen.

Jean Pierre har varit i Grekland under sommaren för att uppträda på nattklubben Pacha, under sitt artistnamn Jean Love.

Kommentera
Kopiera länk
Dela