Onsdag 28 Jul
Stockholm

Här fryser Selena ut Bieber

1 av 4
2 av 4
3 av 4
4 av 4

Tonårsparet Selena Gomez och Justin Bieber gjorde slut efter ett uppmärksammat bråk i helgen. Men Selena var iskall mot Bieber redan före uppbrottet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Biebers priser

Justin Bieber belönades sex gånger på Billboard Music Awards.

1. Top New Artist
2. Top Social Artist
3. Top Streaming Song
4. Top Streaming Artist
5. Top Digital Media Artist
6. Top Pop Album

I helgen avslöjade The Sun att drömparet Justin Bieber och Selena Gomez gått skilda vägar. Den perfekta fasaden sprack efter att Selena tröttnat på Justins nya bekantskaper. Det är bland annat umgänget med de nya vännerna Chris Brown, dömd för att ha misshandlat Rihanna. Och Lil Wayne, tidigare brottsling, som stör Gomez.

Det var när Justin nyligen dök upp på en av stjärnans konserter i sällskap med de nya vännerna som hon fick nog enligt The Sun.

Struntar i Justin

Selena Gomez är just nu mitt uppe i sin turné "We Own the Night". På Youtube kan fans följa selenas förberedelser inför den första showen för turnén. I en ring står dansare, managers, musiker och andra personer på plats och Justin Bieber i en tröja med Selenas ansikte på. Selena tackar personligen alla med allt från dansare till föräldrar för deras stöd, alla utom Justin Bieber. Något som får honom att se minst sagt besviken ut.

När crewet böjer sig fram för att göra en gemensam figh-five puttas Justin ut ur ringen och får inte vara med. Handfallen står han bakom de hejjande och glada människorna och vet inte riktigt var han ska ta vägen.

Se videon här:

Kommentera
Kopiera länk
Dela