Ordkrig hotar Kanal 5:s "Sommarspelen"

- 09/08/2011, 15:47 -
1 av 2

Janerik Henriksson/SCANPIX

2 av 2

Dan Hansson / SvD / SCANPIX

I höst kommer Kanal5:s nya program "Sommarspelen". I samband med inspelningarna har flertalet medverkande klagat, och vissa ångrar till och med att de ställde upp. Och som kaka på kakan, blir det nu klagomål på klagandet.

Kanal 5:s tävlingsprogram Sommarspelen, som har många "tokiga" grenar, slutar ofta pladask. Vid flera tillfällen ramlar deltagare i vattnet till höger och vänster och hamnar i osmickrande poser. Något som den forna Robinson-medlemmen Angela Monroe, 34 , mer än gärna kan bjuda tittarna på.   

Angela, som är vältränad och van vid att ta risker, ångrar absolut inte att hon ställde upp. Hon gör det till och med på sin semester.  

"Vissa vill inte bjuda på sig själva"

- Jag tycker att man ska bjuda på sig själv lite. Man ska våga göra bort sig i teve. Men alla i programmet delar tyvärr inte den uppfattningen, säger hon till Nyheter24.

Fotbollslegenden Glenn Hysén är även han inne på samma spår, och förklarar sitt ställningstagande på mikrobloggen Twitter.

- Jag var förra veckan och spelade in ett tv-program, SOMMARSPELEN. Herregud vilket gnällande på vissa deltagare. Vänta tills ni får se programmet, löjligt gnäll.

Bloggerskan och nöjesprofilen Katrin Zytomierska, 33, är däremot en av de medverkande som ångrar att hon ställde upp i programmet och kallar det för förnedringsteve.

"Förnedringsteve"  

- Humor i all ära, men att hoppa från ett stup för att landa som en klump och slå sig så mycket som möjligt är inte humor. För vissa är det det, men inte för mig.

– Vissa går in i BB för att få synas i teve och hävdar att de vill "utforska sig själva" och vissa ställer upp i förnedringsteve i form av Sommarspelen och hävdar att de gör det för att de älskar att tävla, skriver hon i sin blogg.