Rebecca Black hoppar av skolan - blev mobbad

- 11/08/2011, 17:44 -
Man ser på hoten som oerhört seriösa.
1 av 4

Man ser på hoten som oerhört seriösa.

FAKSIMIL/YOUTUBE

Tidigare har Rebecca Black sagt att hon inte är rädd för mordhot - nu tvingas hon hoppa av skolan.
2 av 4

Tidigare har Rebecca Black sagt att hon inte är rädd för mordhot - nu tvingas hon hoppa av skolan.

FAKSIMIL/YOUTUBE

3 av 4

FAKSIMIL/YOUTUBE

4 av 4

FAKISMIL/YOUTUBE

Friday-sångerskan Rebecca Black, 14 har fått nog av skolkamraternas hat. Nu hoppar hon av skolan.

Rebecca Black, den 14-åriga stjärnan som med sin låt Friday gjorde succé på Youtube, har tagit ett dramatiskt beslut. Videon till låten blev en enorm succe med helt magiska 150 miljoner visningar. 300 000 "ogillade" och 2 miljoner "gillade" videon.

I dag skriver Contactmusic att den unga stjärnan bestämt sig för att hoppa av skolan. Hon har fått ta emot många dödshot sedan låten släpptes, några så obehagliga att hon fruktar för sitt liv.

Blev mobbad i skolan

I skolan fick hon hela tiden ta emot elaka påhopp från sina skolkamrater, och till slut orkade hon inte mer. Hon tog beslutet att hoppa av och skaffade sig en egen livvakt. Men hon kommer inte att ligga hemma och lata sig för det. Rebecca kommer att fortsätta att studera hemma, allt övervakat av sin livvakt.

Orkade inte mer

När hennes första låt, Friday släpptes blev hon hatad över hela internet - videon beskrevs som "den värsta någonsin" och hatkommentarerna flödade.

Till slut plockas den omtalade videon bort från Youtube på grund av "upphovsrättsliga skäl". Något de flesta menar är lögn. Det kanske var Rebecca själv som fick nog av det intensiva näthatet mot henne?

Se en klippet där Rebecca berättar för NBC News om dödshoten och hennes invit till popundret Justin Bieber: