Hon är ny Hollywoodfru

- 22/08/2011, 08:43 -
1 av 8

Foto: TV3/Thomas Engström.

2 av 8

Foto: TV3/Thomas Engström

3 av 8

Foto: TV3/Thomas Engström.

4 av 8

Foto: TV3/Thomas Engström.

5 av 8

Foto: TV3/Johnny Wohlin

6 av 8

Foto: TV3/Thomas Engström.

7 av 8

All Over Press

8 av 8

TV3/Thomas Engström

Inför den fjärde säsongen av Svenska Hollywoodfruar får programmet ett spännande nyförvärv - från New York.

På måndag har Svenska HollywoodfruarTV3 nypremiär. Det är fjärde säsongen tittarna får följa Maria Montazami, Agnes-Nicole Winter och Isabel Adrian i deras glamourösa vardag – men den här säsongen får de sällskap av Gunilla Persson, känd som New York-frun.

Här är alla fruarna:

Maria Montazami
Yrvädret från Västerås är programmets stora stjärna och kommer att förgylla många svenskars kvällar med sina spektakulära citat. Har förvandlats från en toffs- och inredningstokig hemmafru till hela Sveriges favorithemmafru med ett synnerligen lukrativt och hektiskt schema.

Agnes-Nicole Winter
Från Borås, är filmskaparen och multikonstnären, med tusen järn i elden, som lever livet med extra allt. Denna gång är hennes omtalade film äntligen klar att lanseras.

Isabel Adrian
Från Göteborg, är modellen, konstnären, bloggerskan och designern som nu bott ett drygt år i P Diddys gamla hus tillsammans med sin man, den världsberömda dj:n Steve Angello.

Gunilla Persson
Från Högsjö, en tidigare fotomodell och skådespelare som nu flyttat till drömmarnas stad för att förverkliga sin 9-åriga dotter Erikas dröm att bli världens mest framgångsrika barnstjärna.