Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

FulExtra: Snookis pinsammaste outfits

- 23/08/2011, 13:10 -
1 av 8

All over press

2 av 8

All over press

3 av 8

All over press

4 av 8

All over press

5 av 8

All over press

6 av 8

All over press

7 av 8

All over press

8 av 8

Snooki är reality-världens svar på Lady Gaga, i tacky tappning. Nyheter24 har plockat fram några av den stackars flickans absolut pinsammaste garderobsval.

Löshår, fejkade naglar, håriga skor och truckerkeps är Jersey Shore-Snookis absoluta favoriter. Addera en kort-kort kjol, bleka läppar och lägg helst så mycket solpuder på kinderna att det bildar en kaka och du har en fulländad Snooki-look.

Känner du för att gå all in som skandalstjärnan? Vid festliga tillfällen kan du se till att dina trosor sitter lite för långt ner när du böjer dig ner, frossa i leoparsmönstrat, cowboyhatt eller annar valfri tacky accessoar. "Less is more" ska helst inte finnas i ditt vokabulär för att du ska utgöra ett trovärdigt plagiat.

Har du fortfarande inte fått en bild av hur 23-åriga Nicole Polizzi "Snookis" garderob ser ut? Bläddra vidare i bildspelet för att se 16 katastrofer till outfits.