1 av 3
- Foto: All over press
2 av 3
- Foto: All over press
3 av 3
- Foto: All over press

Idol-profil vill bli nedfrusen när han dör

Han söker evigt liv. Tror att forskare kan väcka honom efter hans död.


Mer om Simon Cowell

Cowell är mest känd för sin medverkan i American-Idol och blev efter det världens bäst betalda mannliga teve-profil. The X-Factor är Simons egna program som han själv startat. Han bolag lanserade även program som America's got talent.

Den okänsliga Idol och X-Factor-juryn Simon Cowell, 51, har inga problem med att bli en aning kyligare än vad han redan är. Stjärnan söker nämligen evigt liv och planerar därför att frysa ner sig själv efter sin död.

Vakna upp i framtiden

Idén går ut på en metod kallad "cryonics" som bevarar kroppen i en låg temperatur. Tanken är att teve-profilen i framtiden, då det finns medicinsk teknik med möjlighet att återuppliva honom, ska kunna tinas upp.

– Om det inte fungerar så gör det inte det, och skulle det fungera hade jag blivit glad. Om det är möjligt, vilket jag tror att det kommer att bli, varför inte testa. Jag tycker det låter som en bra idé, säger Cowell till GQ.

Den brittiska talangscouten är just nu aktuell med sitt eget format X-Factor där han söker efter nya begåvade stjärnskott tillsammans med bland annat Mariah Carey.

/
/
/
/
/
USA
/
Senaste nytt

Här är kläderna Robinson-Toves kille inte gillar att hon bär

2 timmar sedan

Därför pratar Karolina "VonTilander" Tilander med brytning: "Jag har..."

2 timmar sedan
Karolina "VonTilander" Tilander är ett stort namn både på TikTok och nu i Robinson 2023. Något många har reagerat på är hennes brytning – och nu berättar Karolina mer om det hela...

Marie Serneholt 11 år efter uppbrottet: "Om jag skulle träffa Måns i dag..."

3 timmar sedan
Måns Zelmerlöw gick från Idol-deltagare till en av Sveriges mest älskade artister och programledare. Men hur mycket vet du egentligen om Lundasonen? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenska folket googlar om Zelmerlöw.

"Shane MacGowan var en fantastisk poet"

3 timmar sedan
Shane MacGowan var så mycket mer än "A fairytale of New York", tycker GP:s musikjournalist Johan Lindqvist som minns en stor poet, sångare och outsider.

Han blev den irländska musikens enfant terrible

idag 13:08
Den irländsk-engelska musikens enfant terrible har avlidit. Shane MacGowan var känd för sitt vilda festande, sin raspiga röst – och allas favorit-jullåt "Fairytale of New York".

The Pogues-sångaren Shane MacGowan död

idag 13:00
Artisten Shane MacGowan har avlidit, uppger Sky News. MacGowan, som var sångare i bandet The Pogues, blev 65 år.