Söndag 14 Aug
Stockholm

Idol-profil vill bli nedfrusen när han dör

1 av 3
2 av 3
3 av 3

Han söker evigt liv. Tror att forskare kan väcka honom efter hans död.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Mer om Simon Cowell

Cowell är mest känd för sin medverkan i American-Idol och blev efter det världens bäst betalda mannliga teve-profil. The X-Factor är Simons egna program som han själv startat. Han bolag lanserade även program som America's got talent.

Den okänsliga Idol och X-Factor-juryn Simon Cowell, 51, har inga problem med att bli en aning kyligare än vad han redan är. Stjärnan söker nämligen evigt liv och planerar därför att frysa ner sig själv efter sin död.

Vakna upp i framtiden

Idén går ut på en metod kallad "cryonics" som bevarar kroppen i en låg temperatur. Tanken är att teve-profilen i framtiden, då det finns medicinsk teknik med möjlighet att återuppliva honom, ska kunna tinas upp.

– Om det inte fungerar så gör det inte det, och skulle det fungera hade jag blivit glad. Om det är möjligt, vilket jag tror att det kommer att bli, varför inte testa. Jag tycker det låter som en bra idé, säger Cowell till GQ.

Den brittiska talangscouten är just nu aktuell med sitt eget format X-Factor där han söker efter nya begåvade stjärnskott tillsammans med bland annat Mariah Carey.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.