Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Uppgifter: Kate Bosworth otrogen mot Skarsgård

1 av 4

All over press

2 av 4

All over press

3 av 4

All over press

4 av 4

All over press

Nöje | 26/08/2011 11:16

Nya detaljer har avslöjats kring det uppmärksammade uppbrottet mellan den svenska hunken och Kate Bosworth.

När US Weekly för en månad avslöjade att Kate Bosworth, 28, och den svenska hunken Alex Skarsgård, 34, gjort slut framgick inga drastiska anledningar till uppbrottet. Slutet på den två år långa relationen skulle helt enkelt vara ett gemensamt, odramatiskt, beslut.

Nya uppgifter tyder dock på att det kan ha legat mer bakom det till synes stillsamma uppbrottet. Enligt källor till The Enquirer ska det ha varit Kate som ville träffa andra, något som Alex uppges blivit mycket ledsen över.

Källan berättar att Alex förväntade sig giftermål inom en snar framtid och blev därför minst sagt förvånad när han upptäckte att hon redan var involverad med Michael Polish. Regissören till Kates senaste film Big Sur.

– Alexander är en av de snällaste killarna, han blir galen av att se Kate, för allmänheten, fläka ut sin relation med Michael, säger källan enligt Enquirer.

Alexander som tog med Kate till Sverige senast förra sommaren, har tillsammans med sitt henne spelat in filmen Straw Dogs som har premiär nästa månad.