Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hollywoodresumén - kärleksbrev och nedfrusna kändisar

All over press

Nöje | 27/08/2011 13:14

Det är lördag och Nyheter24 listar de hetaste händelserna i kändisvärlden. Här hittar du allt som är värt att nämnas från veckan som varit.

Veckans snackisar

Låt oss tala om Jim Carreys "läskiga" virtuella kärleksbrev till söta Emma Stone. Om Jim Carrey under sin karriär har varit den där personen man säger är en aning för mycket så är det inget emot vad han gjorde den här gången. På sin hemsida postade han nämligen en film där han deklarerar sin intensiva kärlek till skådespelaren Emma som är över 20 år yngre. Det var en själfylld monolog om  hur fint de hade kunnat haft det som en familj, sex och hur vacker hon är. Hur många tjejer som önskade att de var fröken Stone efter den brutalt öppenhjärtliga utläggningen går nog inte att räkna. Jim Carrey är verkligen ett geni. Filmen är, med minspel, inlevelse och ansiktsuttryck helt enkelt perfektion. Smart drag Carrey, du fick säkerligen en hel del besökare till din hemsida som faktiskt i övrigt är helt jävla värdelös.

Läskigt eller gulligt? Avgör själv genom att titta på filmen här.

Fler artister blir förbjudna i Kina eftersom de sägs vara för vulgära för landets ungdomar. Så vilka låtar är det då som stoppas? Mordlystna och blodtörstiga hårdrockslåtar? Nej. Det är lollipop-låtar som Katy Perrys  Last Friday Night och Lady Gagas Edge of Glory, Judas och självförtroende boosten till låt, Hair som stoppas. Sedan innan har även Backstreet Boys låt I Want It That Way förbjudits, eftersom den är så himla hemsk menar Kina alltså. Nu måste allt material från ovanstående försvinna innan den 15 september, rapporterar Wenn.

Britney Spears vill bli lärare. Japp, sant. Under en intervju med Popjustice är det det hon svarar när journalisten undrar vad hon skulle vilja jobba med om hon inte var artist. Så, nu är frågan: hur många hade velat ha Brittan som lärare? Och nej, inte på den tiden då hon sprang runt i knähöga strumpor och två toffsar och bubbelgumsrosa läppar, utan nu. Hade du velat haft Spears som lärare i Historia? Kunde hon inte bara sagt något om att rädda pandor eller utrotningshotade fjärilar eller något, i varje fall, lite mer realistiskt.

Veckans grattis

Grattis säger Hollywoodresumén till Jennifer Garner och Ben Affleck då de väntar sitt tredje barn. Paret kan för övrigt vara ett av Hollywoods tråkigaste par. Bara så att ni vet. Det är nästan så att man önskar att Bens ex Jennifer Lopez, som precis brytit med Marc Anthony, ska sno tillbaka Affleck och krydda till mellanmjölksfamiljen nummer ett. Det hade varit något det.

Veckans småsnack

Megan "så jävla uttjatad" Fox har bestämt sig för att ta bort sin tatuering på Marilyn Monroes ansikte som hon har på armen. Varför? Efersom den imbecilla bruden Megan uppenbarligen inte hade en aning om vem Marilyn var men när hon kom på det ångrade hon sig. Vid lite närmare intresse av sin så kallade förebild kom hon på att Marilyn hade en personlighetsstörning och det gav Megan "dålig energi", enligt henne själv. Så nu tar hon bort den. Megan - lika klantig som korkad alltså.

I veckan var det exakt tio år sedan prinsessan av R'n'B, Aaliyah dog i en flygolycka. Läs våran hyllningsartikel till stjärnan här.

Idol-juryn och surpuppan Simon Cowell gjorde en "Britney" och sa att han ville bli nedfrusen efter sin död, det för att kunna väckas i framtiden. Då, mina vänner, älskar man sig själv en aning för mycket möjligtvis.

Lady Gaga kunde inte credda kultserien The Simpsons nog när hon sa att det var det största hon gjort att gästa serien. Så i ett nytt avsnitt kallat "Lisa goes Gaga" kan du alltså se vad Gaga tycker är det absolut största hon gjort. Av alla saker...