- Foto: All over press

Hollywoodresumén - kärleksbrev och nedfrusna kändisar

Det är lördag och Nyheter24 listar de hetaste händelserna i kändisvärlden. Här hittar du allt som är värt att nämnas från veckan som varit.


Veckans snackisar

Låt oss tala om Jim Carreys "läskiga" virtuella kärleksbrev till söta Emma Stone. Om Jim Carrey under sin karriär har varit den där personen man säger är en aning för mycket så är det inget emot vad han gjorde den här gången. På sin hemsida postade han nämligen en film där han deklarerar sin intensiva kärlek till skådespelaren Emma som är över 20 år yngre. Det var en själfylld monolog om  hur fint de hade kunnat haft det som en familj, sex och hur vacker hon är. Hur många tjejer som önskade att de var fröken Stone efter den brutalt öppenhjärtliga utläggningen går nog inte att räkna. Jim Carrey är verkligen ett geni. Filmen är, med minspel, inlevelse och ansiktsuttryck helt enkelt perfektion. Smart drag Carrey, du fick säkerligen en hel del besökare till din hemsida som faktiskt i övrigt är helt jävla värdelös.

Läskigt eller gulligt? Avgör själv genom att titta på filmen här.

Fler artister blir förbjudna i Kina eftersom de sägs vara för vulgära för landets ungdomar. Så vilka låtar är det då som stoppas? Mordlystna och blodtörstiga hårdrockslåtar? Nej. Det är lollipop-låtar som Katy Perrys  Last Friday Night och Lady Gagas Edge of Glory, Judas och självförtroende boosten till låt, Hair som stoppas. Sedan innan har även Backstreet Boys låt I Want It That Way förbjudits, eftersom den är så himla hemsk menar Kina alltså. Nu måste allt material från ovanstående försvinna innan den 15 september, rapporterar Wenn.

Britney Spears vill bli lärare. Japp, sant. Under en intervju med Popjustice är det det hon svarar när journalisten undrar vad hon skulle vilja jobba med om hon inte var artist. Så, nu är frågan: hur många hade velat ha Brittan som lärare? Och nej, inte på den tiden då hon sprang runt i knähöga strumpor och två toffsar och bubbelgumsrosa läppar, utan nu. Hade du velat haft Spears som lärare i Historia? Kunde hon inte bara sagt något om att rädda pandor eller utrotningshotade fjärilar eller något, i varje fall, lite mer realistiskt.

Veckans grattis

Grattis säger Hollywoodresumén till Jennifer Garner och Ben Affleck då de väntar sitt tredje barn. Paret kan för övrigt vara ett av Hollywoods tråkigaste par. Bara så att ni vet. Det är nästan så att man önskar att Bens ex Jennifer Lopez, som precis brytit med Marc Anthony, ska sno tillbaka Affleck och krydda till mellanmjölksfamiljen nummer ett. Det hade varit något det.

Veckans småsnack

Megan "så jävla uttjatad" Fox har bestämt sig för att ta bort sin tatuering på Marilyn Monroes ansikte som hon har på armen. Varför? Efersom den imbecilla bruden Megan uppenbarligen inte hade en aning om vem Marilyn var men när hon kom på det ångrade hon sig. Vid lite närmare intresse av sin så kallade förebild kom hon på att Marilyn hade en personlighetsstörning och det gav Megan "dålig energi", enligt henne själv. Så nu tar hon bort den. Megan - lika klantig som korkad alltså.

I veckan var det exakt tio år sedan prinsessan av R'n'B, Aaliyah dog i en flygolycka. Läs våran hyllningsartikel till stjärnan här.

Idol-juryn och surpuppan Simon Cowell gjorde en "Britney" och sa att han ville bli nedfrusen efter sin död, det för att kunna väckas i framtiden. Då, mina vänner, älskar man sig själv en aning för mycket möjligtvis.

Lady Gaga kunde inte credda kultserien The Simpsons nog när hon sa att det var det största hon gjort att gästa serien. Så i ett nytt avsnitt kallat "Lisa goes Gaga" kan du alltså se vad Gaga tycker är det absolut största hon gjort. Av alla saker...

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Nästa artikel
Hollywoodresumén
Senaste nytt

Robinson-Charlottas kritik mot TV4:s klippning: ”Framställts som en mobbare”

"Den sista resan" mest sedda dokumentären

3 timmar sedan
"Den sista resan" har setts av 315 440 biobesökare sedan premiären och är därmed Sveriges mest sedda dokumentär på bio någonsin. Filmen, som är gjord av Filip Hammar och Fredrik Wikingsson, slår nu Stefan Jarls "Ett anständigt liv" från 1979 som innehade det tidigare rekordet.

Allt om SampeV2: Lön, längd och om han har flickvän

3 timmar sedan
Sampev2 är en av Sveriges största youtubers. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Sampev2.

Swifts album slog Spotify-rekord

idag 10:36
Nya rekord från Taylor Swift hör inte till ovanligheterna – men nu har hon slagit ännu ett. Världsstjärnans nya album "The tortured poets department" skriver Spotify-historia som det första albumet som passerat 200 miljoner lyssningar på en enda dag på strömningstjänsten. I och med detta blir hon även den mest strömmade artisten någonsin på en enda dag, skriver Variety.

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

idag 10:08
Att Niklas Strömstedt är både folkkär och framgångsrik råder det inga tvivel om. Men hur mycket pengar tjänar han? Nyheter24 har kikat närmare på artistens bolag och inkomst.

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

idag 09:10
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.