Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Beyoncé och Jay Z väntar barn

1 av 3

All over press

2 av 3

All over press

3 av 3

All over press

Nöje | 29/08/2011 08:05

Det har äntligen hänt. Under söndagens MTV-gala avslöjade Beyoncé att hon ska bli mamma för första gången.

Beyoncé brukar skapa tillräckligt med uppståndelse när hon närvarar med sin superstjärnestatus, men på söndagens MTV Video Music Award stal hon verkligen all uppmärksamhet.

I en orange klänning poserade hon inför fotograferna med händerna på magen som i en beskyddande gest. Och visst syntes en antydan till mage på den annars så vältränade stjärnan som nästa månad fyller 30.

– Jag har en överraskning, sa hon till reportrarna.

Uppträdde med babymage

Under kvällen stod stjärnan på scen för att uppträda med låten "Love on Top" men innan hon satte igång uppmanade hon publiken att hylla hennes besked.

– Jag vill att ni ställer er upp, jag vill att ni känner kärleken som växer inuti mig, sa Beyoncé och la händerna på sin mage.

Quuen B har i flera år sagt att hon ska lägga karriären på hyllan och skaffa barn när hon fyller 30. Beyoncés representanter beräftade i söndags för People att Jay Z, 41, och Bey, 29, nu ska bli lyckliga föräldrar, men karriären verkar hon inte ge upp än på ett tag.