1 av 3
- Foto: All over press
2 av 3
- Foto: All over press
3 av 3
- Foto: All over press

Beyoncé och Jay Z väntar barn

Det har äntligen hänt. Under söndagens MTV-gala avslöjade Beyoncé att hon ska bli mamma för första gången.


Två av världens största artister

Paret har varit gifta sedan april 2008. 2009 blev Jay-Z utsedd till en av världens mest framgångsrika artister. Samma år sålde Beyoncé 75 miljoner album, vilket gjorde henne till en av världens bäst säljande artister någonsin.

Beyoncé brukar skapa tillräckligt med uppståndelse när hon närvarar med sin superstjärnestatus, men på söndagens MTV Video Music Award stal hon verkligen all uppmärksamhet.

I en orange klänning poserade hon inför fotograferna med händerna på magen som i en beskyddande gest. Och visst syntes en antydan till mage på den annars så vältränade stjärnan som nästa månad fyller 30.

– Jag har en överraskning, sa hon till reportrarna.

Uppträdde med babymage

Under kvällen stod stjärnan på scen för att uppträda med låten "Love on Top" men innan hon satte igång uppmanade hon publiken att hylla hennes besked.

– Jag vill att ni ställer er upp, jag vill att ni känner kärleken som växer inuti mig, sa Beyoncé och la händerna på sin mage.

Quuen B har i flera år sagt att hon ska lägga karriären på hyllan och skaffa barn när hon fyller 30. Beyoncés representanter beräftade i söndags för People att Jay Z, 41, och Bey, 29, nu ska bli lyckliga föräldrar, men karriären verkar hon inte ge upp än på ett tag.

/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!