1 av 3
- Foto: Eero Hannukainen/All Over Press
2 av 3
3 av 3
- Foto: Anders Wiklund / SCANPIX

Melodifestivalkändis med i True Talent

Känd från Melodifestivalen - och nu även True Talent. I torsdagens avsnitt fick tittarna stifta bekantskap med ett för vissa välkänt ansikte. Känner du igen talangen?


Struntar i looken

True Talent sänds, med start tisdagen den 23 augusti klockan 20.00, på Tv3 och leds av programledaren Ola Selmén.

Programmet är ungefär som Idol, men utan en jury som bara väljer ut 18-åriga sexiga brunetter med söta leenden eller bildsköna pojkbandskillar.

I True Talent spelar nämligen inte utseendet någon roll. Jo, vi vet - det låter helt vansinnigt. Men ett finger, tolv tår eller hår som Susan Boyle spelar ingen roll. Alla är välkomna.

Som sångcoacher ser vi artisterna Tommy Körberg, Danny Saucedo och Pernilla Andersson, och som jury sitter tre stora publikgrupper som tillsammans representerar svenska folket.

Under torsdagens avsnitt av True Talent dök en, för vissa, välkänd artist upp i rutan.

Den uppmärksamme kan ha sett Martin Kagemark, 36, tidigare - i egenskap av körsångare i Melodifestivalen och Eurovision Song Contest, eller som pojkvän till festivalgeneralen Christer Björkman.

I True Talent tar han nu chansen att stå på egna ben, och har blivit utvald att delta av sångcoachen Danny Saucedo.

– Vi känner ju varandra genom Melodifestivalen, där han har jobbat som körare jättelänge, berättar Danny i programmet.

"Varför utsätta sig för det här?"

Martin har tidigare synts köra bakom bland andra Anna Bergendahl under Melodifestivalen och Eurovision Song Contest, men i kvällens program framför sångaren "Nu eller aldrig" inför de tre jurygrupperna.

 – Jag har aldrig frontat i teve, så det här är ju något helt nytt och spännande för mig, förklarar han.

– Att stå bakom har varit ett val man har gjort, och det har varit väldigt roligt. Men nu är det nog. Det är klart att man är nervös, för det här forumet är jag inte så van vid.

Pulsen hinner stegra rejält innan det är Martins tur att framföra sitt låtval.

– Nu är jag jättenervös, varför utsätter man sig för sådant här? säger han innan han äntrar scenen framför den dömande juryn.

 

Martin (längst till vänster) med Anna Bergedahl i ESC 2010:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Gängvåld präglar Sveriges nomineringar

Abba – nu en del av USA:s kulturarv

Svenska Abba har blivit en del av det amerikanska kulturarvet. Albumet "The arrival" från 1976 har valts in i USA:s National Recording Registry.

Teknikstrulet i GVFÖ – trodde hon blivit lämnad vid altaret

Det tittarna inte fick se i "Gift vid första ögonkastet" var att en vigsel blev försenad med en timme, något som skapade hjärnspöken. En deltagare trodde att hon skulle bli lämnad vid altaret och att hennes fästman stuckit.

Hatstorm mot Bianca Ingrosso – efter detaljen i spegelbilden

Det var under veckan som Bianca Ingrosso fick sig en ordentlig portion kritik från följarna efter att hon publicerat en bild på sin Instagram.

Israelisk konstnär vägrar öppna Venedigpaviljong

1 timme sedan
Den israeliska konstnären Ruth Patir vägrar öppna Israels paviljong på Venedigbiennalen. Hon ställer som krav att Israel och Hamas når en överenskommelse om eldupphör samt att gisslan friges.

Så mycket tjänar 13-barns mamman Mirka Norrström på OnlyFans

1 timme sedan
Mirka Norrström är 13-barns mamman som blev känd i TV4-programmet Familjen Annorlunda. De senaste två åren har Mirka, 51, jobbat med sitt konto på OnlyFans. Men hur mycket tjänar hon på plattformen egentligen?