Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

"Jag är enormt tjock"

1 av 2

Leif R Jansson / SCANPIX

2 av 2

Leif R Jansson / SCANPIX

Nöje | 02/09/2011 09:48

Programledaren Per Morberg svarade i veckan rättframt och ogenerat på frågor om sin beryktade personlighet och manliga kropp.

Under TV4:s årliga screening, där höstens kommande program och projekt planeras, kunde närvarande press och samarbetspartners i veckan ta del av en säregen show.

Skådespelaren, programledaren, författaren och kocken Per Morberg blev inför hundratals gäster intervjuad av konferencier David Hellenius, och gick rakt på sak då han frimodigt berättade om sin smått omsusade karaktär och starka personlighet.

– Jag har kanske en liten störning, förklarade Morberg under intervjun.

"Enormt tjock"

Sina svagheter var Morberg inte sen att själv påpeka, och framförallt sitt tillsynes välpolerade yttre fick sig en rejäl känga.

– Jag kan inte titta på mig själv på teve. Jag ser ju så enormt tjock ut. Och man blir ju bara äldre.

Uttalandena kom i samband med att Morberg själv skulle berätta om sin programledarroll och sina egenskaper framför kameran.

– Jag är som ett arabiskt fullblod. Lite som en rockstjärna, fortsatte han ogenerat.

"Måste älska mig"

Under hösten får vi se Morberg i "Den stora matresan", där han åker ut till matglada människor runt om i landet för kulinariska möten. Men att samarbeta med den rättframma programledaren har visat sig vara ett hårt jobb.

– När jag börjar göra mitt program så är det jag som bestämmer. I'm the boss, och jag har skällt ut Anton Glanzelius (programchef Sjuan red. anm.) minst 5-6 gånger.

– Alla som ska vara med måste älska mig, avslutade Morberg.


"Den stora matresan" sänds på den nya kanalen Sjuan (tidigare TV4+) i höst.