1 av 4
- Foto: All Over Press
Mel Gibson är en av världens med kända, eller ökända, Hollywoodstjärnor.
2 av 4
Mel Gibson är en av världens med kända, eller ökända, Hollywoodstjärnor. - Foto: alloverpress
Redan 1991 uttryckte han sitt hat mot homosexuella. 2006 var det judarna som var i skottgluggen. Här "mug shot" av stjärnan när han grips av polis för rattfylla.
3 av 4
Redan 1991 uttryckte han sitt hat mot homosexuella. 2006 var det judarna som var i skottgluggen. Här "mug shot" av stjärnan när han grips av polis för rattfylla. - Foto: alloverpress
Bilderna innan gripandet vittnar om en stjärna i farten - minst sagt.
4 av 4
Bilderna innan gripandet vittnar om en stjärna i farten - minst sagt. - Foto: alloverpress

Gibsons comeback – gör film om judisk hjälte

Mel Gibson återvänder efter skandalerna. Med en film om en judisk hjälte. Något som upprör efter hans antisemitiska uttalanden.


Efter ett år i frysboxen gör nu Mel Gibson comeback. I en något oväntad film. Gibson ska nämligen, i samarbete med Warner Bros, producera och regissera en film om den judiska hjälten Judah Maccabee, skriver Huffington Post.

År 2006 arresterades Gibson efter att ha kört rattfull. Han ska då – på fyllan – ha klandrat "judarna för alla krig i världen".
Under hans våldsamma attacker mot flickvännen Oksana fällde han även rasistiska kommentarer i sina utbrott.
– Du skämmer ut mig! Du ser ut som en kåt gris. Om du blir våldtagen av ett gäng niggers är det ditt eget fel, rasade Gibson mot Oksana i ett bråk.

Att Mel Gibson ska vara involverad i en film om Jerusalems befriare ses inte med blida ögon av alla.

Rabbin Marvin Heir, grundare och rektor av Los Angeles Simon Wiesenthal Center Museum of Tolerance, ser det hela som en förolämpning.

– Mel Gibson visar bristande respekt för judar. Först och främst var det de antisemitiska uttalanden han gjorde och hans skildring av judar i The Passion of Christ. Att han är castad till den här rollen är precis som att be Madoff spela chef för Securities and Exchange Commission eller en vit makt-kämpe att spela Martin Luther King Jr. Det är helt enkelt en förolämpning mot judarna, säger Mervin Heir i ett uttalande till The Hollywood Reporter.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

2 timmar sedan

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

3 timmar sedan
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

idag 08:56
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

idag 08:42
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.