Onsdag 28 Sep
Stockholm

"Kanye ville bara vara med Kenza"

1 av 3
2 av 3
3 av 3

Världstjärnan Kanye West festade i Stockholm hela helgen. Jagades av tjejer på inneklubb, men hade bara ögon för Kenza, säger en gäst på Stureplansklubben V. "Min kompis erbjöd sig i stort sett till honom, men han var inte intresserad".

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Kanye i Sverige

När Kanye besökte Stockholm för två år sedan festade han på nattklubben Café Opera. Där fick världstjärnan ett avskärmat bord - men beställningen han gjorde innehöll knappast alkohol. Istället ville stjärnan ha tjejer som kunde göra honom sällskap.

STOCKHOLM. Det var i lördags som Stureplansklubben "V" fick celebert besök av artisten Kanye West, 34. I släptåg hade han flera tjejer och däribland bloggerskan och modellen Kenza Zouiten, 20, som själv skrivit om kvällen på sin blogg.

"Jag och tjejerna började kvällen med drinkar på Laroy, sedan mötte vi upp ingen mindre än min vän Kanye West som var på besök här i Stockholm (för att göra en lång historia kort så har vi känt varandra & snackat i över ett år nu), vi alla drog hem till hans vän och drack vin och pratade. Sedan hoppade vi in i bilarna och drog till Sturecompagniet/V och festade loss och hade sjukt kul!", skriver Kenza och fortsätter:

"Kanye är en otroligt kreativ och driven människa, både när det gäller musiken och hans kommande klädkollektion. Väldigt trevlig & ödmjuk (!) också".

"Han var jättedryg"

Men andra tjejer som festade med världsstjärnan delar inte bloggarens uppfattning om Kanye som trevlig.

– Han var jättedryg. Jag frågade varför han var i Stockholm, och han bara tittade på mig som att jag var helt dum i huvudet, säger en av gästerna Nyheter24 talat med.

Och medan Kanye, enligt Kenza själv, tillbringade en del av sin kväll med att diskutera mode - fick de andra tjejerna inte mycket uppmärksamhet.

– Min kompis erbjöd i stort sett sig till honom, viskade i hans öra, men han var inte intresserad, han dansade vidare med Kenza och några andra tjejer.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.