Lördag 18 Sep
Stockholm

Nu hånas Kenza på världens största blogg

1 av 6
2 av 6
3 av 6
4 av 6
5 av 6
6 av 6

Perez Hilton undrade varför Kanye West hänger med en icke-kändis.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Mer om Perez Hilton

Perez Hilton är världens största blogg och har ca 6 miljoner besökare per dag. Fokus ligger på kändisar, event, musik, mode och livsstil. Sajten drivs av 33-åriga Mario Armando Lavandeira.

Vid ett tillfälle har han även hånat Kenza.

STOCKHOLM. Under måndagen kunde Nyheter24 berätta om Kenzas galna festnatt med världsstjärnan Kanye West, 34. De båda sågs sitta tätt nära varandra och enligt källor till Nyheter24 var Kanye endast intresserad av bloggerskan och modellen.

Nu är det fler som fått upp ögonen för Kenzas äventyr med en av världens största musikstjärnor. På världens största blogg - Perez Hilton - hånas svenskan och frågor ställs om varför Kanye hänger med en icke-kändis långt borta i Stockholm om det inte handlade om något mer än bara "vänskap". Enligt 20-årige Kenza är hon och Kanye bara vänner och att innan helgen varit i kontakt i snart ett år.

Försvarar sig

Det amerikanska skvallerinlägget har upprört den svenska bloggaren och via sin privata Facebook har Kenza kommenterat inlägget på Perez Hiltons blogg helt öppet.

– Först av allt har jag en pojkvän som jag lever med som jag aldrig skulle skada, för det andra, om du vill veta varför han pratade med mig (som du sa, jag är bara en random svensk tjej) kanske du ska ta och fråga honom.

Upprörda läsare

Även i Kenzas kommentarsfält har läsare ifrågasatt henne. Signaturen Hania går hårt mot Kenza och säger att hon uppfattar det som ett pr-trick.

– Du framstår ju bara som en kåt liten groupie…vilket är ganska tragiskt, skriver signaturen.

Kenza, som i kommentaren i Perez Hiltons blogg medger att hon ångrat att hon publicerat inlägget om Kanye, svarar Hania i sitt eget kommentarsfält.

– Jag förstod att vissa läsare skulle reagera starkt, men jag visste inte att min mobil skulle bli bombad av svenska (och utländska) journalister som suktar efter skvaller och vill köpa mina bilder (jag svarar inte ens när det ringer längre), och inte heller att jag skulle hamna på Perez Hilton’s sida och framstå som någon som ligger med kändisar inför hans 6 miljoner läsare. Jag vet inte om du läste vad jag skrev i slutet på detta inlägg men det är iallafall det enda jag har att säga. Nu tänker jag sluta försvara mig.

Kommentera
Kopiera länk
Dela