Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Brad Pitt om äktenskapet med Aniston: "Det kändes patetiskt"

- 16/09/2011, 08:10 -
1 av 3

All over press

2 av 3

All over press

3 av 3

All over press

Brad Pitt talar ut om varför han mådde dåligt under tiden han var med Jennifer Aniston och sitt förhållande med Angelina Jolie.

HOLLYWOOD: 90-talets hetaste par stavas Brad Pitt, 47, och Jennifer Aniston, 42, Bortsett från hur det slutade var förhållandet det till synes perfekta med två av världens då hetaste stjärnor. Nu visar det sig att det kanske inte var så idylliskt trots allt. I en intervju med Parade Magazin berättar Brad om det inte allt för glada 90-talet.

– Jag tillbringade 90-talet med att försöka gömma mig för kändisskapets baksidor. Jag blev trött på mig själv sittandes på en soffa, hållandes i en joint, på att gömma mig. Det började kännas patetiskt. Det gick upp för mig att jag letade efter filmer om ett intressant liv, men jag levde inte ett själv.

Och det verkar som om Aniston varit en stor del av Brads miserabla år.

–  Jag tror mitt äktenskap hade något att göra med det hela. Att försöka låtsas att äktenskapet var något det inte var.

När Brad sedan träffade Angelina Jolie, 36, fick Hollywoodsagan ett abrupt slut och Jennifer blev utbytt mot Tom Raider-stjärnan Angie. Och när det talas om Angelina sparar han inte på krutet och höjer henne till skyarna flera  gånger.

– En av de största och smartaste sakerna jag någonsin gjort är att ge mina barn Angie som deras mamma. Hon är en sådan fantastisk mamma, åh jag är så glad att jag har henne.