Tisdag 28 Sep
Stockholm

Brad Pitt om äktenskapet med Aniston: "Det kändes patetiskt"

1 av 3
2 av 3
3 av 3

Brad Pitt talar ut om varför han mådde dåligt under tiden han var med Jennifer Aniston och sitt förhållande med Angelina Jolie.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Triangeldramat

Brad och Angelina träffade varandra 2004 under inspelningen av filmen Mr och Mrs Smith. I januari 2005 skilde sig Brad Pitt från dåvarande hustrun Jennifer Aniston. Jolie sägs vara anledningen till uppbrottet.

Angelina Jolie har även hon en historia. 1999 bröt hon med skådespelaren Johnny Lee Miller, år 2003 separerade hon från Billy Bob Thornton.

Tillsammans med Pitt har Jolie nu sex barn.

HOLLYWOOD: 90-talets hetaste par stavas Brad Pitt, 47, och Jennifer Aniston, 42, Bortsett från hur det slutade var förhållandet det till synes perfekta med två av världens då hetaste stjärnor. Nu visar det sig att det kanske inte var så idylliskt trots allt. I en intervju med Parade Magazin berättar Brad om det inte allt för glada 90-talet.

– Jag tillbringade 90-talet med att försöka gömma mig för kändisskapets baksidor. Jag blev trött på mig själv sittandes på en soffa, hållandes i en joint, på att gömma mig. Det började kännas patetiskt. Det gick upp för mig att jag letade efter filmer om ett intressant liv, men jag levde inte ett själv.

Och det verkar som om Aniston varit en stor del av Brads miserabla år.

–  Jag tror mitt äktenskap hade något att göra med det hela. Att försöka låtsas att äktenskapet var något det inte var.

När Brad sedan träffade Angelina Jolie, 36, fick Hollywoodsagan ett abrupt slut och Jennifer blev utbytt mot Tom Raider-stjärnan Angie. Och när det talas om Angelina sparar han inte på krutet och höjer henne till skyarna flera  gånger.

– En av de största och smartaste sakerna jag någonsin gjort är att ge mina barn Angie som deras mamma. Hon är en sådan fantastisk mamma, åh jag är så glad att jag har henne.

Kommentera
Kopiera länk
Dela