David Fincher, regissören bakom den nyinspelade Milleniumfilmen - "The Girl with the Dragon Tattoo", smygvisade en åtta minuter lång trailer under Toronto International Film Festival.
1 av 4
David Fincher, regissören bakom den nyinspelade Milleniumfilmen - "The Girl with the Dragon Tattoo", smygvisade en åtta minuter lång trailer under Toronto International Film Festival.
Daniel Craig tilldelades rollen som "Mikael Blomkvist".
2 av 4
Daniel Craig tilldelades rollen som "Mikael Blomkvist". - Foto: All over press
Rooney Mara är skådespelaren som slutligen vann kampen om rollen "Lisbeth Salander".
3 av 4
Rooney Mara är skådespelaren som slutligen vann kampen om rollen "Lisbeth Salander". - Foto: FREDRIK SANDBERG / SCANPIX
Så här ser Mara ut utan piercingar och goth-smink.
4 av 4
Så här ser Mara ut utan piercingar och goth-smink. - Foto: Mark Mainz/AP/Scanpix

Fincher överraskar - smygvisar "Girl with the Dragon Tattoo"

Regissören David Fincher ligger bakom succéfilmer som Fight Club, Seven, Zodiak och The Social Network. Nu smygvisar han åtta minuter från nya Milleniumfilmen.


På onsdagen överraskade David Fincher, mannen som ska introducera Stieg Larssons hyllade Milleniumtrilogi för den internationella filmscenen, med en ny åtta minuter lång trailer till "The Girl with the Dragon Tattoo".

Visningen ägde rum på Toronto Film Festival och blev mycket väl bemött av publiken som fanns på plats.

– Trailern är tight klippt och lyckas sätta upp tonen för filmen, allt det som är typiskt Fincher - takten, färgerna och kameraarbetet, allt är där, skriver Comingsoon.net.

"Inte en amerikaniserad version"

Många har oroats över att Fincher, som tidigare gjort Fight Club, Seven och The Social Network, ska utplåna den nya Milleniumfilmens svenska känsla och ersätta den med amerikanska ideal.

Detta ska däremot inte vara fallet, enligt FirstShowing.net.

– Det fanns också riktigt många snygga bilder över Sverige och de olika karaktärerna och platserna i den här historien. Det är uppenbarligen inte någon amerikaniserad version av boken, uppger FirstShowing.net.

Huruvida den smygvisade trailern kommer att släppas på nätet är ännu oklart. "The Girl with the Dragon Tattoo" har däremot biopremiär den 21 december i år.

Många imponerades av den nya trailern:

Se den officiella trailern här:

/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

1 timme sedan
Hanna Friberg har blivit gripen i USA tillsammans med vännen Stella Cocozza. Vännerna höll helt enkelt på att bli utslängda från landet.

Många avhopp från Eurovision i Malmö

2 timmar sedan
Mellan 15 till 20 procent av artisterna bokade till kringarrangemangen i samband med Eurovision i Malmö har hoppat av. Bland dessa finns Dotter och Titiyo – sammanlagt har nu ett 20-tal artister meddelat att det inte längre vill vara med, uppger Sveriges Radio P4 Malmöhus.

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

2 timmar sedan
Årets säsong av ”Bachelorette” fortsätter att skapa stor diskussion och många ställer sig kritiska till killarnas beteende. För Nyheter24 berättar Sonja Livbom om sina känslor kring det hela.

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

3 timmar sedan
Det är på sin blogg som Sofia Ståhl bryter tystnaden om sina hälsoproblem. Hon säger även att hon under sin utredning "tagit saken i egna händer".