Agnes stoppad i tullen

- 20/09/2011, 15:48 -
1 av 3

All over press

2 av 3

All over press

3 av 3

All over press

När Agnes Carlsson skulle uppträda i Libanon stoppades hon i tullen. Stjärnan hamnade sedan mitt i ett kaos på gatan med beväpnad man. – Det var sjukt stökigt.

Det var när Agnes Carlsson, 23, var på väg till Libanon för att uppträda som hon blev oväntat stoppad i tullen. Stjärnan berättar för Morgonspasset i P3 att det var som att komma till en helt annat värld när hon klev av på flygplatsen mitt i natten.

– Jag var där med hela mitt band men just jag fick gå åt ett annat håll och sätta mig i något rum. Det är bara män överallt med gevär, berättar stjärnan som sedan förklarar att vakterna lät henne sitta i rummet utan att säga någonting.

– Efter en halvtimme försökte jag fråga en kvinna bredvid hur länge de suttit där och jag märker att vakterna som ska gå igenom allt inte gör någonting, de står bara och pratar, säger hon i Morgonpasset.

När den före detta Idolen inte kan göra sig förstådd hos kvinnan går hon fram till vakterna och frågar hur lång tid det kommer att ta. De svarar med att rycka på axlarna, men Agnes ger sig inte och påpekar att hon suttit i rummet väldigt länge, hon blir då tillbakavisad till sin stol.

– På något vis får jag gå före och de börjar gå igenom mina papper. Han såg att jag var artist och så frågar han mig om jag kan sjunga något för dem, berättar Agnes som efter det släpptes ut från det lilla rummet.

Man med Pistol

Men det var bara början på Agnes mardrömsresa. När hon dagen efter skulle ta sig till spelningen fastnade de i ett enormt trafikkaos precis framför byggnaden där hon skulle uppträda.

– Det var sjukt stökigt, berättar Agnes och fortsätter:

I bilen framför oss hoppade det ut en kille som ska fram för då är det tydligen något bråk som har startat och då ser vi att när han går ut ur bilen så tar han med sig sin pistol.

Som tur var urartade inte situationen och efter det kunde Agnes, som just nu är aktuell med singeln "Dont go breaking my heart", uppträda.