1 av 4
- Foto: Eero Hannukainen/All Over Press
2 av 4
- Foto: Eero Hannukainen/All Over Press.
3 av 4
- Foto: Faksimil från Ellens blogg på Finest.se
4 av 4

Hon får huvudrollen i Sofi Fahrman-serie

Modebloggerska knep huvudrollen i filmatiseringen av Sofi Fahrmans succébok Elsas Mode.


Elsas Mode

Huvudrollsinnehavaren Ellen Bergström bloggar på Finest.se. Hon tävlade i svt:s Jakten på Julia. Där kom hon på en tredje plats.

Teveserien Elsas värld har premiär på TV 3 Play den 3 november.

Sofi Fahrmans storsäljare Elsas Mode blir nu teveserie. Bloggerskan Ellen Bergström får huvudrollen som Elsa.
Som motspelare har hon skådisen Joakim Nätterqvist, känd från bland annat Arn, som kommer att spela Elsas pojkvän Hugo Cronstedt, skriver Metro.

Jag är så lycklig! Efter ett års självdestruktiva tankar och en tveksam självkänsla kan jag äntligen gå rakryggad och känna mig stolt över mig själv. Jag har fått en fuckin huvudroll som jag älskar. Jag är på väg någonstans, skriver Ellen Bergström själv i sin blogg.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Scorsese sägs vilja göra film om Frank Sinatra

1 timme sedan

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14
Sophie Kinsella, författaren till storsäljaren "En shopaholics bekännelser", behandlas för "en aggressiv form av hjärncancer", skriver hon på Instagram. Diagnosen ställdes för två år sedan.

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

igår 21:05
Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?

Därför avbröts Sveriges mästerkock-finalen i förtid

igår 20:57
Under onsdagen sändes Sveriges mästerkock-finalen, där det skulle avgöras vem som skulle vinna av Josefine Freij och Tess Medin. Men programmets finalavsnitt fick avbrytas i förtid. Här får du veta varför!

Tess Medina vann Sveriges mästerkock 2024

igår 20:56
En lyxig vinnarmeny med kaviar, kalvfilé och mango avgjorde. Tess Medina tog hem segern i finalen av "Sveriges mästerkock". Det känns som ett nytt liv, ett nytt kapitel, en ny era, säger hon till TT om vinsten.

Robinson 2024: Zayera berättar sanningen om sitt hår

igår 18:52
Zayera Khan är en av Robinson 2024:s färgstarkaste profiler. Och det finns en rad saker som tittarna är nyfikna på när det kommer till henne, bland annat hennes hår.