Fredag 21 Jan
Stockholm

Morbergs sjukaste stunder

Per Morberg.
Per Morberg. Foto: Eerobild/All Over Press

Tevekocken och skådespelaren Per Morberg är inte direkt känd för att vara den mest timida av människor, och i vissa ögonblick rinner bägaren över och smärre vulkanutbrott inträffar. Nyheter24 har valt de bästa.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Morberg på Twitter

Per Morberg är inte bara en frekvent besökare i rutan, han är även en flitig twittrare. Här följer några av hans bästa verk:

@permorberg: Att arla morgon ta sig an en bit kött. Omsorgsfullt optimera dess smak. Morgonmarinera i bara linningen. Det är vad livet handlar om.

@permorberg: Folk frågar mig nu vad som blir nästa cyber sak blir för mig efter Twitter. World af warcraft!

@permorberg: Är inne i en svår smörperiod. Allt skall ha smör. Allt. Jag har mer smör mina snacks än vad Norén har ångest i sin självbiografi.

Per Morberg lackar ur

Inför premiären av matlagningsprogrammet Vad blir det för mat så gör tidningen Metro och deras journalist Peter Lindholm en intervju med Per Morberg. Intervjun blir en katastrof – och en klassiker. På frågan "Hur känns det?" svarar Per Morberg – Jag skiter i det totalt, jag skiter i det. Jag skiter i alltihop!.

"Jag är enormt tjock"

Morberg lever dock inte helt utan självinsikt. När han intervjuades av David Hellenius under TV4:s programpresentation nyligen så var han inte sen att själv påpeka sina svagheter, och framförallt sitt tillsynes välpolerade yttre fick sig en rejäl känga.

– Jag kan inte titta på mig själv på teve. Jag ser ju så enormt tjock ut. Och man blir ju bara äldre.

Uttalandena kom i samband med att Morberg själv skulle berätta om sin programledarroll och sina egenskaper framför kameran.

– Jag är som ett arabiskt fullblod. Lite som en rockstjärna, fortsatte han ogenerat.

"Dumheter"

I en intervju med Allt om mat hoppar Morberg på landets samtliga ungkarlar, studenter och taffliga kockar.

– Att inte kunna laga mat är dumheter. Vem som helst som är någorlunda vid sina sinnes fulla bruk kan fixa till lite mat.

Bara en stilla undran. Räknas pasta rosso (snabbmakaroner och ketchup)?

Best of Morberg

Han inleder i pyjamas, slänger sig med kokainskämt och avslutar i bästa Morberg-manér. Mannen är ett original i köket - det är ett som är säkert:

Kommentera
Kopiera länk
Dela