Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hollywoodparet köpte horor till hotellrummet

- 03/10/2011, 08:41 -
1 av 3

All over press

2 av 3

All over press

3 av 3

All over press

Filmstjärnans fru ville ge sin man en avsugning från en prostituerad. Försökte köpa sex flera gånger innan det gick vägen.

HOLLYWOOD. American Pie stjärnan Jason Biggs, 33, har givit upp äppelpaj som sexuell njutning och satsar nu på prostituerade.

Det hela började som en komisk flopp när hans fru Jenny Mollen, 32, ville göra något speciellt för Jason på hans födelsedag då de besökte Las Vegas. Hon ringde upp en vän och bad henne fixa en massös med några kunskaper utöver det vanliga.

– Unefär en halvtimme in förstod jag att något var fel, den här tjejen var inte prostituerad. Hon vara bara en vanlig massös, vännen hade lurat mig! Skriver Mollen på sin blogg.

Fler försök

Nästa kväll lyckades hon få tag på en prostutuerad kvinna som dök upp på parets hotellrum. Ett besök som stoppades av att bankomaten inte fungerade och att paret inte kunde betala för det de ville ha. Men paret gav inte upp. Med lite hjälp lyckades de bjuda in en ny kvinna till sitt rum - och denna gång tillfredställdes deras önskemål om en avsugning.

– Skönheten klättrade upp på min man, satte på en kondom över han halvt erigerade penis och satte igång. Det var fantastiskt för mig, jag behövde inte göra någonting. För en sekund blev jag orolig och ställde mig frågan: "Varför stör det här mig inte?" och "älskar jag honom?" "Herregud, jag är ett monster", skriver Mollen i sin blogg.