1 av 2
- Foto: Facebook/Mikey Welsh
2 av 2
- Foto: Facebook/Mikey Welsh

Weezer-stjärnan förutspådde sin död

Efter kryptiska tweets om sin död och sitt testamente dog Mikey Welsh, nästan precis som han förutspått.


Familjens meddelande

Familjen meddelade stjärnans död via hans egna twitter: Vi är ledsna att meddela att Mikey Welsh har dött oväntat. Han kommer för alltid att bli ihågkommen som en fantastisk pappa, artist och vän. Må han vila i frid.

På lördagen dog Weezer-basisten Mikey Welsh. Han hittades på golvet på ett hotellrum, något som han förutspått redan två veckor före sin död.

– Drömde att jag dog i Chicago nästa helg (hjärtattack i sömnen). Behöver skriva mitt testamente i dag, twittrade Welsh, den 26 september.

Enligt NME är orsaken till Welsh död ännu inte fastställd. Medan det ryktas om självmord finns flera tecken på att basistens död inte var planerad. Bland annat twittrade han knappt en månad innan sin död om adoption:

– Skriver på papprena i dag för att adoptera min lilla flicka.

Welsh hade dragit sig tillbaka och hoppat av bandet Weezer efter att han 2001 drabbats av ett psykiskt sammanbrott. Fram till sin död ägnade han sig istället åt konst.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

KG Hammar romandebuterar

1 timme sedan

Amanda Jansson om succén: "Svårt att ta in"

1 timme sedan
Två svenskar spelar huvudrollen i Finlands största inhemska biosuccé på 2020-talet. Nästan en halv miljon har sett "Stormskärs Maja", som nu kommer till Sverige. Det är svårt att ta in. Det är inte klokt, säger Amanda Jansson.

Mede duckar Israelfrågan: "Kan inte uttala mig"

3 timmar sedan
Artistavhoppen, demonstrationerna och protesterna är många. Men Petra Mede svarar inte på om Israel bör vara med i Eurovision Song Contest i Malmö eller inte. EBU tar beslutet, säger programledaren.

Scorsese sägs vilja göra film om Frank Sinatra

idag 02:30
Filmskaparen Martin Scorsese ska enligt uppgifter till Variety arbeta på en Frank Sinatra-biografi med sin mångårige samarbetspartner Leonardo DiCaprio i huvudrollen.

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14
Sophie Kinsella, författaren till storsäljaren "En shopaholics bekännelser", behandlas för "en aggressiv form av hjärncancer", skriver hon på Instagram. Diagnosen ställdes för två år sedan.

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

igår 21:05
Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?