- Foto: All over press/Montage

Fejkat barn & fängelse

Det är söndag och Nyheter24 listar de hetaste händelserna i kändisvärlden. Här hittar du allt som är värt att nämnas från veckan som varit.


Veckans snackisar

Justin Bieber har blivit pappa, i varje fall om man ska tro 20-åriga Mariah Yeater som utnämnt popstjärnan som far till sin bebis. Enligt den unga kvinnan ska de haft sex bakom scenen under en av Biebers konserter i oktober förra året.

– Han började ta på mig och sa åtskilliga gånger att han ville "knulla skiten ur mig". Jag bad honom då sätta på en kondom, men han ville inte, har mamman sagt till Radar Online.

Hon uppger också att Bieber ska ha varit oskuld vid tillfället. Dock slår Biber och hans team ifån sig hela historien och säger att de kommer vidta rättsliga åtgärder.

Veckans uppbrott

Veckans uppbrott är givetvis Kim Kardashian och Kris Humphries. Samtidigt som deras förhållande var något alla ändå förstod inte skulle hålla, blev det ändå nöjesnyheternas mest omskrivna händelse den här veckan - världen över.

Kim och Kris hade endast varit gifta i 72 dagar när Kim i veckan valde att ta ut skilsmässa. Det blev inte den saga hon hade hoppats på, sa hon i en intervju. Något hon kanske hade kunnat förutspå om hon bara tog en exra titt på sin pojkvän. Kris verkade vara bra mycket mer intresserad av att få en lap dance på krogen, träffa sitt ex och få lite extra publicitet än att bilda familj. Eller var det kamerorna som förstörde deras annars evigt blommande romans?

Nu ska Kim donera alla gåvor hon fått vid bröllopet till välgörenhet och Kris blir utan ett smack av familjen Kardashians förmögenhet. Ibland är det bra att ha ett äktenskapsförord.

Veckans småsnack

Lindsay Lohan dömdes i veckan till fängelse, men som vanligt lär hon komma undan. Vi gissar på att flickebarnet kommer att avtjäna ungefär 5-6 dagar av de 30 hon är dömd till.

Janet Jackson visade bröstvårtan på bästa sändingstid för sju år sedan, och det är fortfarande ett fall för rätten. Fem miljoner för en bröstvårta? Det kan bli en dyr tutte.

Madonnas bror kallar henne för bitch och menar att familjen inte ens skulle bry sig om han dog. Han bor för övrigt under en bro, och nej - inte i ett hus. Samtidigt lanseras Madonna en ny lyxig kollektion. Två världar?

Författardrottningen J.K Rowling hade planerat att döda karaktären Ron Weasly i Harry Potter, detta av ren ondska. Anledningen ska ha varit att hon själv mådde dåligt. Nej, just det, en förmögenhet på fem miljarder gör ingen lycklig, kom ihåg det. Pengar gör dig inte lycklig.

George Clooneys ex Elisabetta Canalis gjorde ett lite läskigt uttalande i veckan då hon beskrev sin före detta relation med Clooney som en "far och dotter"-realtion. Det hela var väldigt märkligt. Speciellt eftersom Geroge själv har som strikt policy att aldrig, aldrig, prata om sina relationer med journalister.

Veckans bonus

Årets mest vidrigt fula och sämst gjorda vaxdocka föreställer popstjärnan Justin Bieber och har ställts ut på Madrids vaxmuséum. Pinsamt dåligt och nästan läskig. Se den här.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Produktionsstödet sågas – "lönlöst att söka"

Christian Bauer bytte karriär – det jobbar han med i dag: "Blev anställd som 56-åring"

Christian Bauer är sedan 2023 gift med Pernilla Wahlgren och syns flitigt i "Wahlgrens värld". Men vad vet du egentligen om artisten och tv-profilens andra hälft? Nyheter24 reder ut några vanliga frågor som googlas om Christian.

Tittarna rasar på hetsätningen i Robinson 2024 – det här hände

Det var under tisdagens avsnitt av Robinson som det var scener innehållande rent och skärt frosseri. Och tittarna, de hade väldigt starka åsikter angående specifikt en person.

Polisen inför ESC: "Säkerheten är väldigt stor"

1 timme sedan
Trafikavspärrningar, larmbågar och en stor mängd poliser möter 100 000 besökare – och eventuellt högljudda demonstranter – som väntas i Malmö framöver. Men området runt Malmö Arena kommer att vara tryggt, lovar polisen.

Nytt bakslag för Eurovisionveckan i Malmö

3 timmar sedan
Det är inte bara artister som hoppar av Eurovisionveckan i Malmö. Nu står det klart att Moriska paviljongen, som skulle hysa Euro Fan Café för tillresta Eurovision-fans, också drar sig ur.

Veckans film och serier – Gosling som stuntman

idag 06:22
Ryan Gosling är avdankad stuntman i "The fall guy" och i "A man in full" spelar Jeff Daniels en företagsledare på fallrepet. Här är veckans filmer och serier.