Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mariah Careys mardrömsvikt: "Jag vill känna benen"

- 10/11/2011, 10:14 -
1 av 9

All over press

2 av 9

All over press

3 av 9

All over press

4 av 9

All over press

5 av 9

All over press

6 av 9

All over press

7 av 9

All over press

8 av 9

All over press

9 av 9

All over press

När artisten Mariah Carey blev gravid med tvillingar la hon på sig många kilon. Något som fick stjärnan att vägra visa upp sin kropp för maken.

Det har gått lite mer än ett halvår sedan popstjärnan Mariah Carey, 42, födde sina tvillingar Maroccan och Monroe. Nu berättar stjärnan om den tuffa tiden som gravid och viktuppgången som gjorde att hon skämdes för sitt utseende.

Carey var under en tid så äcklad av sin kropp att hon inte ens lät maken och American Idol-profilen Nick Cannon se henne, om hon inte täckte för sin kropp först.

– Jag hade en handduk i badkaret, jag lovar, jag skämtar inte. Tror du att jag skulle låta Nick se mig så här rutten, säger stjärnan enligt People.

"Tappat 30 kilo"

Efter att tvillingarna föddes i april ska dock stjärnan ha tappat över 30 kilo. Men vad hon vägde som mest under graviditeten ville Carey inte veta.

– Jag ville inte veta, för varför skulle jag vilja må så dåligt. Jag vet att det var siffror jag aldrig vill se igen, säger stjärnan i en intervju med Gayle King.

Extrakilona var något som gjorde att Mariah inte längre kände igen sin kropp.

– Jag hade, liksom, inga ben på ett tag, ska stjärnan ha sagt och pekat på sina nyckelben.

– Det är viktigt för mig att känna mina ben, avslutar hon.

Bläddra i bildspelet för att följa stjärnans viktkurva.