Måndag 2 Aug
Stockholm

Hollywoods sämsta farsor

1 av 4
2 av 4
3 av 4
4 av 4

Det är fars dag och Nyheter24 firar det genom att lista några av Hollywoods sämsta pappor - så att du kan uppskatta din egen lite mer.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det svämmar över av kändispappor som står i Hollywoods rampljus. Men några av dem sköter sig inte allt för väl. Här är papporna som inte direkt får ett diplom för "årets bästa pappa". Snarare tvärtom.

Mchael Lohan

Linday Lohans pappa Michael är snart en lika känd skandalmakare som sin dotter. Han började bruka kokain redan i tidig ålder. I början av 90-talet, då Lindsay bara var fyra år blev pappan dömd till tre års fängelse och fem års skyddstillsyn för insidehandel i och med sitt jobb på Wall Street. När han kom ut ur fängese hade dottern Lindsays karriär redan gått spikrakt uppåt med diverse reklam- och modelljobb.

Familjen Lohan har förföljts av bråk och spänning mellan familjemedlemmerna, något som eskalerade rejält när Michael 2005 hamnade i slagsmål med en familjemedlem på Lindsays mammas sida. Under tiden pappan inväntade domen för slagsmålet hann han med att köra rattfull. Han har även medverkat i reality-serien Celebrity Rehab. För bara några månader sedan anklagades Michael för att ha misshandlat sin av-och-på flickvän Kate Major, han blev dock släppt mot borgen.

Pappan har även släppt ljudklipp på när dottern ringer och gråter och säger att ingen bryr sig om henne.

Charlie Sheen

Det har varit två tuffa år för Charlie Sheen - och kanske även för hans fem barn. Det började med att Sheen fick sparken från Two and A Half Men under stor medial uppmärksamhet. Därefter spårade stjärnan ur totalt. Redan i slutet av 90-talet hade skådespelaren problem med droger men 2010-2011 blev stjärnans värsta år.

Bara i år har Sheen blivit arresterad misstänkt för att ha misshandlat sin fru Brooke Mueller. Blivit dömd till en månad på rehab, flera timmar av hjälp för hans aggressiva beteende och en månads skyddstillsyn. Men Sheen har varit inblandad i skandaler även tidigare. 2010 totalförstörde han ett hotellrum. På hotellrummet ska det ha funnits både prostituerade, kokain och sprit. Efter alla skandaler talade Sheen ut i en, två, tre, fyra, fem intervjuer, något som kanske inte gjorde det hela så mycket bättre.

Joe Jackson

Pappan till den framgångsrika familjen Jackson med Michael i spetsen har blivit känd som världens kanske mest hårda pappa. Han har kallats tyrann och slog ofta sina barn med bland annat läderremmar när de var små. Samtidigt tränade han dem stenhårt för att de skulle uppnå framgång. Han tvingade barnen att le och träna otaliga timmar. Inga misstag accepterades.

Han ska även ha riktat vapen mot barnen, hånat dem och utfört diverse psykiska övergrepp. Att putta in barnen i väggen för att visa vem som bestämde tillhörde vardagen.

David Hasselhoff

En pappa som beter sig på det här viset kanske inte direkt förtjänar en medalj.

Kommentera
Kopiera länk
Dela