1 av 3
- Foto: Eero Hannukainen/All Over Press
2 av 3
- Foto: Patrik Österberg/All over press
3 av 3
- Foto: Patrik Österberg All over press

Sanna Lundell om bråken, barnen och Persbrandt

Sanna Lundell om relationen med Mikael Persbrandt.


Tidigare relationer

Sanna har sedan tidigare barn tillsammans med med Wille Craaford. Persbrandts har tidigare varit tillsammans med Maria Bonnevie och Amanda Renberg.

Sanna Lundell, 32, och Mikael Persbrandt, 48, bor i sär, vårdnaden om de två gemensamma barnen delar de. Men att leva med Persbrandt har inte alltid varit enkelt och hur barnen ska bo har enligt Sanna varit allt annat än självklart.

– Hahaha, bråka är bara förnamnet. Sinnessjukt mycket bråk har det varit genom åren om allt möjligt. Ohälsosamt mycket. Det kan kallas passion, men efter år i terapi tycker jag att det där bråkandet och älskandet och hitandet och ditandet är för slitsamt att ägna livet åt, skriver Sanna i sin blogg.

"Fick inte sova"

För Topphälsa berättar Lundell om den svåra relationen med skandalmakaren Persbrandt och den tunga småbarnstiden då hon var nära ett sammanbrott.

– Jag fick inte sova. Jag hade inte en minut för mig själv. Jag kunde inte tänka en tanke, inte ens läsa Dagens Nyheter, det var en skräckupplevelse, bekänner Lundell i ett nytt nummer av tidningen.

Hon berättar även att hon nu lärt sig sätta gränser och att hantera koflikter. Till Expressen säger tvåbarnsmamman att det numera är filmbolaget som får stå för barnflicka när särbon jobbar och inte kan ta barnen på sina dagar.

– Men det är klart, det övergripande ansvaret hamnar hos mig, säger hon till tidningen.

Spekulationerna kring parets relation är många och den främsta gör gällande att Persbrandts skandalösa leverne skulle vara orsaken till parets eventuella val av livsstil. På Sanna verkar det mer som att det är frågan om vem som ska vara hemma med barnen eller inte som är den stora frågan.

– Jag säger till er alla, gift er inte! Har hon nyligen sagt till Expressen. För då får man gemensam ekonomi och om han tjänar lite mer, vilket han oftast gör, då är det svårt att kräva att nu ska jag ut och jobba trots det.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

1 timme sedan

Nas kommer till Sverige

2 timmar sedan
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

2 timmar sedan
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

idag 14:53
Det är onekligen klirr i kassan för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Podd-drottningarna tjänar stora pengar på podden Wahlgren & Wistam. Enligt den senaste årsredovisningen unnade de sig en REJÄL utdelning.

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

idag 14:22
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

idag 14:18
I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?