Här är bilden på när Grey läser för barnen.
Här är bilden på när Grey läser för barnen. - Foto: FAKSIMIL FRÅN TMZ.COM

Porrstjärna vikarierade i första klass

Föräldrar rasar efter att grundskola bjudit in ex-porrstjärnan Sasha Grey för att läsa för förstaklassare.


Sasha Grey

Sasha Grey är född 14 mars 1988 i staden Gary, Indiana, USA. Hon är en prisbelönt amerikansk porrstjärna och skådespelerska. Hon startade sin professionella karriär inom pornografin år 2006 - precis efter att hon fyllt 18 år.

I januari 2007 vann Grey flera priser på porrbranschens egna gala, AVN Adult video awards. 2008 vann hon AVN:s pris Årets bästa kvinnliga porraktris. 2010 fick dock Sasha Grey en roll som sig själv i succéserien Entourage, där hon spelar huvudkaraktären Vincent Chases flickvän. Efter ytterligare några mindre filmroller meddelade Grey år 2011 att hon slutar med porren.

Varje år bjuder grundskolan Emerson i Los Angeles in kändisar för att läsa för eleverna i de lägre årskurserna. Årets föreläsare var dock förmodligen en av skolans mest kontroversiella hittills. Skådespelerskan Sasha Grey, med bland annat den populära tv-serien Entourage på CV:et, bjöds in för att läsa för förstaklassare, skriver TMZ.

Det skolan dock förmodligen inte visste om var att Sasha Grey så sent som år 2010 fick pris för bästa analsexscen vid den årliga porrfilmsgalan AVN Awards. Grey har nämligen en bakgrund som porrstjärna, något som fått elevernas föräldrar att rasa mot skolan.

Efter kritiken har skolan förnekat att Grey skulle ha befunnit sig på skolan. Trots att det finns ett flertal bilder på när hon läser för barnen i klassrummet.

– Vi har haft ett flertal kändisar här varje år för att läsa för våra elever. Skådespelerskan i fråga har inte varit här, säger en representant från skolan till TMZ.COM.

Sasha Grey har dock fattat tycke för föreläsarprojektet och säger att hon vägrar att sluta föreläsa för barnen, trots kritiken.

– Jag är en skådespelerska, jag är en artist, jag är en dotter, jag är en syster, jag är en partner. Jag har ett förflutet som vissa personer kanske inte uppskattar, men det definierar inte vem jag är, säger Grey till TMZ.

/
/
/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!