1 av 3
- Foto: All over press
2 av 3
- Foto: All over press
3 av 3
- Foto: All over press

George Clooney övervägde självmord

Efter en allvarlig skada, som gjorde Geroge Clooney sängliggande och fast på sjukhus, funderade stjärnan på att ta sitt liv.


Mer om Clooney

George Clooney är en av världens just nu största filmstjärnor och har bland annat tagit emot en Oscar för rollen han spelade i Syriana.

Han har bland annat medverkat i filmerna The American, Up in the Air, Oceans-Eleven, Twelve och Thirteen. Just nu dejtar han den före detta boxaren och modellen Stacy Keibler.

Det var under inspelningen av filmen Syriana för sex år sedan som George Clooney, 50, skadade sig allvarligt när han försökte utföra ett stunttrick. Skadan på ryggraden efter olyckan var så allvarlig att stjärnan funderade på att göra slut på sitt lidande.

– Jag kom till en punkt där jag tror att jag tänkte att "Jag kan inte existera här. Egentligen kan jag inte leva", berättar stjärnan för Rolling Stone Magazine.

– Jag låg i en sjukhussäng med en slang i min arm, oförmögen att röra mig. Jag hade en sådan stark huvudvärk att det kändes som om jag hade fått en stroke. Under en period på tre veckor började jag tänka att "Jag kanske måste göra något drastiskt för att komma ut ur det här", fortsätter han.

"Sätt dig i bilen, start motorn"

Clooney genomgick sedan en operation för att rätta till sin rygg, men tankarna om självmord etsade dig under en kort tid fast i bakhuvudet på stjärnan.

– Du börjar tänka att du inte vill lämna en enda röra, så gå in i garaget, sätt dig i bilen, starta motorn. Det verkar som att det är det trevligaste sättet att göra det på, men jag trodde aldrig jag skulle komma dit, avslutar Clooney gällande sviterna efter olyckan 2005.

Filmstjärnan hoppade tidigare i år av "The man from UNCLE" på grund av sina smärtor.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!