Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Från nörd till världens sexigaste man

- 17/11/2011, 15:23 -
1 av 9

All over press

2 av 9

All over press

3 av 9

All over press

4 av 9

All over press

5 av 9

All over press

6 av 9

All over press

7 av 9

All over press

8 av 9

All over press

9 av 9

All over press/Montage

Spana in Bradley Cooper som just blivit utnämnd till världens hetaste man - från då till nu.

Du känner förmodligen främst igen honom från de två hyllade och relativt nya Baksmällan-filmerna. Men ett inbitet Sex and the City-fan vet att Bradley Cooper synts i rutan långt innan det.

Karriär

Det var nämligen i teveserien SATC som Bradley slog igenom redan 1999. Två år senare gjorde hunken sin filmdebut i Wet Hot American Summer och därefter återvände han till teve igen för en roll i serien Alias.

Ett uppmärksamt öga såg honom även i komedin Wedding Crashers från 2005 med Owen Wilson och Vince Vaughn.

Skådespelaren ville dock testa på mer än bara teve och långfilm. Året efter Wedding Crashers kunde man se Cooper i Broadway-pjäsen Three Days of Rain tillsammans med Julia Roberts. Och karriären rullade på, efter det har vi sett honom i Yes Man, He's Just Not That into You och i serien Nip/Tuck som bland annat sänts på SVT.

I år kunde vi se Bradley gå från sunkig man utan livsvisioner till en stilig man med hela världen i sina händer på bio, i thrillern Limitless.

Relationer

Hunken gifte sig 2006 med skådespelaren Jennifer Esposito, känd från bland annat The Proposal, Law & Order och Taxi. Det dröjde dock inte ens ett år innan Jennifer ansökte om skilsmässa.

Bradley har sedan dejtat och varit tillsammans med skådespelaren Reneé Zellweger, kanske mest känd som karaktären Bridget Jones. Men efter lite mer än ett år valde paret, i början på 2011, att sluta förhållandet.

Sedan dess har han bland annat kopplats ihop med Jennifer Lopez då de setts äta middag tillsammans - andra uppgifter menar dock att det bara rörde sig om affärer.

Världens hetaste

Cooper blev nyligen utnämnd till världens sexigaste man. Men hunken har inte alltid sett ut som han gör i dag.

Spana in bildspelet ovan för att se förvandlingen.