- Foto: All over press/Montage

Skilsmässa, heta män & självmord

Det är söndag och Nyheter24 listar de hetaste händelserna i kändisvärlden. Här hittar du allt som är värt att nämnas från veckan som varit.


Veckans snackisar

Världens hetaste män har korats av amerikanska Peope, i toppen på listan hittar vi Baksmällan-stjärnan Bradley Cooper. Se hela listan här. Är du intresserad av att veta hur Cooper karriär startade eller hur han såg ut för bara ett par år sedan - läs från då till nu.

Titanic gör comeback! Filmen som fick hela biosalongen att gråta under 90-talet är nu tillbaka - i 3D. Men trailer, den är i 2D den.

Veckans uppbrott

Vem har kunnat undgå att Demi Moore skiljer sig från sin älskling Ashton Kutcher. Kutcher har sedan månader tillbaka anklagats för att ha varit otrogen och nu har Demi helt enkelt fått nog.

Veckans småsnack

George Clooney skadade sig så allvarligt under en filminspelning för ett par år sedan att han övervägde att begå självmord. Stjärnan skadade ryggen när han själv skulle göra ett stunt.

Scarlett Johansson byter karriär för en tid och  ställer sig bakom kameran. Japp, nu ska hon regissera.

Kim Kardashian syns och hörs - nu extra mycket. På en skylt som kommer att sättas upp i Los Angeles i december vädjar PETA till Kardashian att sluta bära päls. Några söta rävungar ska få stjärnan att ändra sina modevanor.

Den oskyldigaste av de oskyldiga, eller nja, har fått en ny filmroll. Pamela Andersson, mer känd som modell, Baywatch-brud och sexvideo-profil har landat rollen som Jungfru Maria i en julshow.

Justin Biebers bebishistoria fortsätter. Maria Yeater är mamma till den bebis hon påstår att Bieber är pappa till. "Mamman" ger upp, och så ger hon inte upp, och så byter hon advokat - och så där fortsätter det.

Veckans bonus

Läs dokumentet om varför Ashton Kutcher och Demi Moore förmodligen valde att skilja sig här. Hemliga sex-sms och hotellrum lär vara två av faktorerna.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!